<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">

Konsulttjänster


"Det har gått väldigt snabbt och smidigt att samarbeta med Barium. Ett agilt arbetssätt, flexibilitet, kreativa förslag, snabbhet och korta ledtider var andra fördelar. Tre utbildningsdagar, därefter implementerades lösningen på ett par veckor"

Martin Wollhag 
Controller/Enhetschef, Alingsås kommun

Begär offert

Skapa din applikation ihop med våra experter


Oavsett om du står i startgroparna inför att modellera processer, skapa ledningssystem eller börja skapa applikationer så finns vi nära till hands. Med hjälp av våra egna konsulter, projektledare och externa partners så hjälper vi dig hela vägen i mål kring att digitalisera era processer.

Med expertis inom områdena processutveckling, modellering, applikationsbyggande, affärsarkitektur samt informationshantering så hjälper vi er att skapa effektiva processer som levererar kraftfulla resultat. Med en agil projektmetodik så ser vi till att ni kan lansera ert nya IT-stöd på kort tid, ofta inom bara ett par veckor.

Vi erbjuder:

  • Implementationsprojekt
  • Processmodellering, formulärbyggande, konfigurering av affärsregler, integration och verksamhetsutveckling
  • Coaching
  • Utbildning och workshops (i BPMN och vår produkt)

 

Hur vi arbetar

Vi utgår alltid efter kundens behov och utmaningar, därefter så jobbar vi efter en skräddarsydd implementationsteknik där workshops och snabba feedback-loopar är en del i leveransen. I många fall så består ett projekt av 3 snabba workshops med någon veckas mellanrum.

Genom att ha en metodik som är väl anpassad för införande av vår plattform så blir effekterna snabba och kraftiga.

"Vi är väldigt nöjda med Barium. De förstod direkt vad vi behövde och har givit oss väldigt bra service. Arbetet har dessutom gått oerhört snabbt, och på bara någon dag hade vi hela processen på plats. Implementeringen har gått väldigt smidigt.”


-Julia Engdahl, Bostadsbolaget Willhem

 

Vill Kontakta mig för mer information angående tjänster