Styrkan i ett ekosystem

Söker du en partner att arbeta med eller om du är på jakt efter en teknisk lösning för att skapa mer värde från dina befintliga applikationer i Barium. Du kanske kommer från ett företag som vill utforska och gå med i vårt ekosystem av partners - oavsett så har du kommit till rätt plats!

Upptäck Barium

Partners är en central del i vårt erbjudande

För att vi ska kunna erbjuda våra kunder som mest värde är vi övertygade om att vi behöver ett starkt ekosystem av partners för att täcka alla behov. En bra mix av partners som hjälper oss sälja och implementera Barium, såväl som partners som erbjuder kompletterande tjänster kunderna efterfrågar, vet vi tillför riktigt värde. 

Våra partners är en central del av vårt erbjudande och det ekosystem som vi erbjuder våra kunder. Med Bariums partner program kan kunder ta hjälp av våra kompetenta partners för att bygga lösningar som adresserar deras unika affärsutmaningar.

Tre olika typer av partners

Referral partners

Partners som rekommenderar Barium men varken säljer eller implementerar vår lösning. Dessa partners arbetar tillsammans med oss och vanligtvis säljer de tjänster som kan tillföra värde utöver Barium eller tjänster som hjälper kunden innan valet av IT lösning har gjorts. Det kan till exempel innefatta konsultverksamheter som fokuserar på digital transformation, förändringsledning med mera. 

Några av våra Referral Partners:

bybrick mgmt logo

Screenshot 2020-03-10 at 15.04.15

oim sweden logo

 

Värdeskapande återförsäljare

Partners som tar Barium till marknaden och har certifierade medarbetare som säljer Barium och konsulter som har kunskap kring att bygga, implementera och supportera lösningar i Barium Live. Denna typ av partners erbjuder även ofta kompletterande produkter, såsom till exempel RPA, där starka synergier finns att hämta tillsammans med Barium Live. 

Några av våra värdeskapande återförsäljare:

tietoevry logo black

atea logo

 

Teknikpartners

Barium Live befinner sig ofta i en bredare portfölj av systemstöd - en typ av ekosystem. För att säkerställa så att användargränssnittet och användning av systemen är så smidig som möjligt arbetar vi nära med våra teknikpartners. 

Några av våra teknikpartners:

ui_path_Logo_SMALL_rgb_Orange_digital_147x50

scrive-logo-dark-998

adobe sign logo

Docusign logo-1

SecureMailbox4


Do you want to become a partner?

Fill in the form and we'll be in touch shortly