<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">

Våra kunder

Vi är fantastiskt stolta över våra kunder, och det är otroligt kul att se hur de agerar som ledare inom sin respektive bransch. Antagligen för att de är modiga och vågar hitta nya smarta vägar att förbättra sina verksamheter
Nyfiken på vad vi kan hjälpa till med?

VÅRA KUNDER FINNS ÖVERALLT

Det är något underbart att jobba med processer och verksamhetsutveckling - för vi får chansen att jobba inom så många olika branscher.
Genom att vi jobbar brett, så kan vi också korsbefrukta våra kunder med nya insikter, smarta lösningar och innovationer som ni inte tänkte fanns. Ena dagen pratar vi logistikprocesser inom retail, när vi dagen efter pratar sjukvård och den tredje kikar på introduktion av nyanställda inom en offentlig verksamhet. Det är precis här som det skapas magi och kundvärde på riktigt. Ta en titt bland våra kundcase så förstår du också.
Vi sökte efter något som skulle kunna effektivisera den egna interna processen, öka kundkommunikationen och skapa bättre leveranstider. Utan Barium Live hade vi inte kunnat få till det systemstöd som krävdes för att genomföra förändringarna.

Elisabet Broms

Project Manager, Selecta

Läs Selectas kundcase
Vi är mycket tillfreds med lösningen från Barium. Den har gett NSB transparens och tydlighet, processefterlevnad och kvalitetssäkring av processerna. Vi har inte längre ont i magen när vi planerar spårbrott – vi vet att följer vi bara våra processer så kommer allt att gå bra.

Kjetil Bragstad

Enhetschef, NSB

Läs NSBs kundcase
Det har det gått väldigt snabbt och smidigt att samarbeta med Barium. Ett agilt arbetssätt, flexibilitet, kreativa förslag, snabbhet och korta ledtider var andra fördelar. Tre utbildningsdagar, därefter implementerades lösningen på ett par veckor.

Martin Wollhag

Controller/Enhetschef, Svensk kommun

Nu kan vi ge våra medlemmar bättre service. De får bättre överblick och kontroll samt sparar mycket tid. Webbtjänsten effektiviserar deras arbete, är enkel att använda och dessutom är säkerheten betydligt bättre. Det är väldigt stor skillnad jämfört med vår tidigare tjänst

Sofie Roy-Norelid,

tidigare chef inom affärsutveckling och administration Fastighetsägarna Sverige AB

"Vi är väldigt nöjda med Barium. De förstod direkt vad vi behövde och har givit oss väldigt bra service. Arbetet har dessutom gått oerhört snabbt, och på bara någon dag hade vi hela processen på plats. Implementeringen har gått väldigt smidigt.

Julia Engdahl

Hyresadministratör, Willhem

Läs Willhems kundcase

Fler kunder

Vilket område är du intresserad av?

Kolla in våra olika lösningar för att se om någon passar in på just era behov. Vill ni bolla idéer direkt med oss så får ni gärna slå en signal eller lämna era uppgifter så hör vi av oss inom kort.
Utforska lösningar