Våra kunder

Vi är fantastiskt stolta över våra kunder, och det är otroligt kul att se hur de agerar som ledare inom sin respektive bransch. Antagligen för att de är modiga och vågar hitta nya smarta vägar att förbättra sina verksamheter
Nyfiken på vad vi kan hjälpa till med?
  • Home
  • |
  • Våra kunder

Våra kunder finns överallt

Det är något underbart att jobba med processer och verksamhetsutveckling - för vi får chansen att jobba inom så många olika branscher.
Genom att vi jobbar brett, så kan vi också korsbefrukta våra kunder med nya insikter, smarta lösningar och innovationer som ni inte tänkte fanns. Ena dagen pratar vi logistikprocesser inom retail, när vi dagen efter pratar sjukvård och den tredje kikar på introduktion av nyanställda inom en offentlig verksamhet. Det är precis här som det skapas magi och kundvärde på riktigt. Ta en titt bland våra kundcase så förstår du också.
When a customer contacted me with an inquiry about a project, I opened Barium Live to find all the necessary information right there. That was truly an aha-experience for me.

MARTIN EDOFSSON

COO

Download user story
Vi har både en vision och en ambition av att utveckla fler automatiserade processer framgent och där ser vi Barium Live som en strategisk pusselbit i vår digitala plattform.

AMBJÖRN LINDQVIST

Verksamhetschef Digitalisering & beredning / CDO

Ladda ner kundcaset
Redan nu kan vi säga att vi har sparat mängder med tid och att vi arbetar mer effektivt - och ändå har vi bara kommit en liten bit på vägen av det vi vill åstadkomma.

Michael Wedin

Reklamations och avvikelseutredare

Ladda ner kundcase
Delivery precision is one, if not the most important, KPI we have. Thanks to Barium, we’re in control of this process. It gives us great peace of mind!

Bart Daams

Regulatory Affairs & Compliance Manager

Download user story
Our motto is to be dynamic and flexible. Barium Live allows us to achieve that.

Vilma Rakickaite

Project Developer EBB Invest

Download user story
Barium has evolved our ways of working. This has helped us to be more competitive and work smarter.

DANA ELKIN

Assortment & Forecasting Mgr NA

Download the customer case
Ett system kommer ofta som ett paket direkt från hyllan. I det här fallet kan vi anpassa det utifrån hur vi arbetar och vad vi behöver vilket tillåter oss vara mer snabbfotade med att stödja verksamheten.

Thomas Lindström

Processledare

Läs Västra Götalands Regionens case
Med Barium kan vi i verksamheten själva prioritera vilka processer det kan vara värdefullt att digitalisera - allt för att minimera slöseri, minska hanteringstiden och förbättra uppföljningsmöjligheterna

Åsa Åberg

Försäljning och Driftsutveckling, Apoteket AB

Läs Apotekets case
Vi skulle inte ha lyckats åstadkomma det vi gjort om vi inte hade haft tillgång till Bariums plattform. Det har gjort att vi snabbt kunnat utveckla omkring 25 olika applikationer som stöttar verksamheten.

Marcus Görgård

Chef Ekonomienheten och Enheten för Administrativ Automation (AdmA) på Resurscentrum Region Uppsala

Läs Region Uppsalas case
Barium är en katalysator för att driva digitalisering och förändring! Effektiviseringen har frigjort tusentals timmar för verksamheten och mer tid kan läggas på värdeskapande arbetsuppgifter. Vi har bland annat reducerat våra ledtider från 1.5 månad till 2 veckor samt ökat leveransprecisionen från 63% till hela 99%!

Eva-Kristin Magnusson

Application Manager, Selecta

Läs Selectas kundcase
En utav applikationerna som VGR och Barium tagit fram gemensamt har blivit så framgångsrik att den sparar regionen nästan 9 miljoner kronor varje år

Västra Götalandsregionen

Läs Västra Götalandsregionens case
Med Bariums hjälp och Barium Live som stöd får vi ett IT-stöd som vi kan använda brett i organisationen och som vi dessutom kan komma igång med direkt.

Frank Weidinger

Digital Verksamhetsutvecklare, Uppsala Vatten

Läs Uppsala Vattens case
Att vi snabbt och effektivt kan fylla gap i våra verksamhetsprocesser utan några större konsultinsatser är en styrka i sig

Anders Gustafsson

Verksamhetsutvecklare IT, ONE Nordic

Läs One Nordics kundcase
Barium Live är en pusselbit i vår digitala plattform som är strategiskt viktig och en möjliggörare för att kontinuerligt ta fram nya innovativa lösningar för en ökad intern effektivitet

SÖREN SANDELL

IT-chef, Vasakronan

Ladda ner kundcaset
På mindre än ett kvartal har Getinge implementerat en körbar process som innefattar fem delprocesser och närmare 20 olika roller.

Getinge Sterilization

Ladda ner kundcaset
Nu kan vi ge våra medlemmar bättre service. De får bättre överblick och kontroll samt sparar mycket tid. Webbtjänsten effektiviserar deras arbete, är enkel att använda och dessutom är säkerheten betydligt bättre. Det är väldigt stor skillnad jämfört med vår tidigare tjänst

Sofie Roy-Norelid,

tidigare chef inom affärsutveckling och administration Fastighetsägarna Sverige AB

"Vi är väldigt nöjda med Barium. De förstod direkt vad vi behövde och har givit oss väldigt bra service. Arbetet har dessutom gått oerhört snabbt, och på bara någon dag hade vi hela processen på plats. Implementeringen har gått väldigt smidigt.

Julia Engdahl

Hyresadministratör, Willhem

Läs Willhems kundcase

Fler kunder

Vilket område är du intresserad av?

Kolla in våra olika lösningar för att se om någon passar in på just era behov. Vill ni bolla idéer direkt med oss så får ni gärna slå en signal eller lämna era uppgifter så hör vi av oss inom kort.
Utforska lösningar