<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">

ÄR DU VÅR NÄSTA TEKNISKA PROCESSKONSULT?

geo

Plats: Stockholm & Göteborg

rocket (2)

Start: Enligt överenskommelse

work

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Om Barium

Barium AB utvecklar marknadsledande lösningar inom Low-code och Digital Process Automation. Genom vår SaaS plattform “Barium Live” erbjuder vi en molntjänst som gör att företag och organisationer snabbt kan digitalisera och effektivisera manuella processer utan programmering eller långa införandeprojekt. Plattformen gör det möjligt att digitalisera och automatisera affärsprocesser inom en mängd olika områden - exempelvis inom Supply Chain, HR, Inköp, Kundtjänst, Ekonomi och Kvalitet.

Barium har kunder inom branscher som Retail, Fastigheter, Tillverkning, Hälso- och sjukvård samt Offentlig sektor. Vi har kontor i Göteborg och Stockholm, och finns även representerade internationellt genom partners. Barium arbetar med välkända och intressanta organisationer, t.ex. IKEA, ABB, Essity, NetOnNet, Vasakronan, Selecta samt flera kommuner, landsting och myndigheter.

Om tjänsten

Vi söker en teknisk processkonsult som med driv och ambition hjälper till att implementera vår innovativa plattform Barium Live hos några av Sveriges mest spännande bolag. Ditt bidrag kommer att säkerställa kunders framgång genom proaktiva konfigurationer och integrationer.

Rollen innebär att man ofta arbetar i verksamheter som kännetecknas av hög förändringstakt vilket kräver att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. Med vårt stora kundfokus behöver du ha en positiv inställning och känsla för kvalitet.

Våra kunder arbetar på svenska och engelska och därför vill vi att du också behärskar båda språken.

Om dig

Vi tror att du har en bakgrund som utvecklare eller arkitekt med god IT kompetens. I grunden har du en högskoleutbildning inom IT, och gärna arbetslivserfarenhet som konsult i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du ska ha erfarenhet av kundnära införandeprojekt, att jämföra as-is och to-be modeller och gärna ha några års erfarenhet av att modellera, simulera och automatisera flöden och processer. Har du utbildat dig inom och har erfarenhet av digitala processer och dessutom har jobbat med DPA-plattformar, RPA, Automation Anywhere, eller liknande så är det ett stort plus.

Du är van att agera diskussionsledare på workshops och arbeta med människor med olika kompetenser och ansvar. Viktigast är din förmåga att sätta sig in i kundens krav och att kunna omsätta den i form av lösningsförslag och rekommendationer.

Arbetsbeskrivning

  • Hålla workshops hos kund och fånga krav och behov för processapplikationer
  • Modellera affärsprocesser i BPMN 2.0 i vår SaaS plattform Barium Live
  • Designa snygga webbformulär i vår formuläreditor
  • Implementera integrationer

Önskade färdigheter

  • Inneha kunskap kring JavaScript, CSS, HTML
  • Kunna kommunicera så verksamhet förstår, agera som länk mellan beställare och IT
  • Ha hög energi och positiv attityd, ta egna initiativ
  • Vara duktig på att organisera, strukturera och planera projekt
  • Vara passionerad kring customer success
  • Vilja ha kul på jobbet och villig att göra det lilla extra

Vad får du hos oss

Du kommer ingå i Bariums Servicesorganisation, och vara en uppskattad länk mellan sälj, support, RnD och Product Management. Bariums personal och chefer är måna om trivsel och att ha en god arbetsmiljö där vi har roligt tillsammans. Du kommer sitta på vårt fräscha och rymliga kontor mitt i centrala Stockholm eller Göteborg. Detta är en modern arbetsplats med de senaste verktygen som krävs för att utföra ditt jobb på bästa sätt.

Du kommer rapportera till vår Consultant and Services Manager, och jobba tätt ihop med kollegor för att få våra kunder att lyckas nå sina högt ställda mål.

Att vara anställd på Barium innebär att du har möjlighet att utvecklas genom samarbete inom olika branscher och företag. Rollen blir därmed än mer spännande och omväxlande eftersom arbetet oftast innebär olika ansvar och innehåll beroende på vilket projekt du arbetar i. Med oss får du utveckla och digitalisera affärsprocesser för stora företag, samt få en fantastisk möjlighet att påverka vårt företags tillväxt och globala ambitioner.

Sök jobbet genom att fylla i formuläret nedan.

ÄR DU VÅR NÄSTA TEKNISKA PROCESSKONSULT?

Fyll i formuläret för att söka jobbet.

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Utforska våra lösningar

Några av våra kunder