<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">

Är du vår nästa
systemutvecklare?

geo

Plats: Göteborg, Västra Hamngatan

rocket (2)

Start: Enligt överenskommelse

work

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Systemutvecklare mot kund

 

I lösningsframtagningen av en applikation i Barium Live ingår bland annat grafiska modelleringsverktyg, kod-editorer och valideringar. Kunderna använder sedan sina applikationer för att t.ex. koordinera medarbetare, affärssystem och leverantörer i sin order-till-leveransprocess, men det kan också vara enklare applikationer som utläggsregistrering eller inköpsförfrågningar.

I linje med detta så kommer du som utvecklare arbeta med att integrera Bariums plattform mot kundernas system. Det här är en varierande roll då du kommer jobba kundspecifikt och anpassa integrationen utefter kundens önskemål. Du kommer i vissa fall få tillgång till data hos kunden och i andra fall kommer du behöva använda REST eller SOAP för att kommunicera med webbtjänster. Du kommer arbeta tillsammans med en kollega där ni tillsammans kommer se till att kunden får den leveransen som förväntas. Tjänsten innefattar också viss utveckling då kunden kan efterfråga nya tjänster eller funktioner.

 

Vi söker dig som: 


Som har en relevant IT-utbildning och har arbetat något år med programmering.

Är du nyexaminerad så ser vi gärna att du har en datateknisk- eller civilingenjörsutbildning där du kan påvisa hobbyprojekt eller relevant extraarbete. Du har kunskaper i objektorienterad- programmering och gärna i C#. Det är även meriterande om du har viss kännedom av JavaScript. Annars används även SQL, JSON, SOAP och XML i rollen. Tjänsten innefattar en del kundkontakt så du är med fördel en person som gillar att hålla lite dialoger eller vill utvecklas inom området.

 

Vad erbjuder vi?

  • Ett otroligt trevligt och hjälpsamt gäng människor som tillsammans vill bygga den bästa produkten för oss och våra kunder.
  • En öppen kultur med korta beslutsvägar.
  • Centralt kontor vid Grönsakstorget mitt i Göteborg.
  • Gemensam fredagsfrukost eller en anpassad digital AW (tills dess vi kan ses på plats).
  • Friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och sjukvårdsförsäkring.

 

Vilka är Barium?


Barium utvecklar molntjänsten Barium Live, en low-code plattform för att kunna leverera skräddarsydda, processbaserade applikationer till våra kunder inom framför allt Retail och Manufacturing. I plattformen utvecklar vi smarta verktyg för att på ett snabbt och säkert sätt kunna bygga dessa applikationer, såsom grafiska modelleringsverktyg, kod-editorer och valideringar. Kunderna använder sedan sina applikationer för att t.ex. koordinera medarbetare, affärssystem och leverantörer i sin order-till-leverans process, men det kan också vara enklare applikationer som utläggsregistrering eller inköpsförfrågningar. 

Vi jobbar med välkända och intressanta kunder så som IKEA, Essity och Selecta.

För att söka jobbet eller ställa frågor om tjänsten kontakta Lovisa Ekblad eller Christian Efraimsson på lovisa.ekblad@barium.se respektive christian.efraimsson@barium.se.

Är du vår nästa systemutvecklare?

Fyll i formuläret för att söka jobbet.

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Utforska våra lösningar

Några av våra kunder