<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">

Är du vår blivande Customer Success Manager?

Plats: Stockholm & Göteborg
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Customer Success Manager till Barium

 

Om Barium

Barium AB utvecklar marknadsledande lösningar inom Low Code Application Development Platforms och Business Process Management (BPM). Genom företagets webbaserade plattform Barium Live så möjliggörs företag och organisationer att snabbt kunna digitalisera och effektivisera manuella processer utan programmering eller större införandeprojekt. Barium har kunder inom de flesta branscher såsom Retail, Fastigheter, Tillverkning, Hälso- och sjukvård samt Offentlig sektor. Barium har idag kontor i Göteborg och Stockholm samt finns även representerade internationellt genom partners. Barium arbetar med välkända och intressanta kunder som t.ex. IKEA, Kicks, SCA, Vasakronan, Selecta samt flera kommuner, landsting och myndigheter.

 

Om tjänsten:

Nu söker Barium två Customer Success Managers som med driv och ambition vill utveckla och öka vår befintliga affär både inom privat och offentlig sektor genom att bygga upp vårt nya team för Customer Success. Ditt dedikerade arbete kommer säkerställa kundens framgång och vår vision om “Customer for Life”. Ett lyckat resultat uppnår du genom att proaktivt utveckla relationer och genomföra diverse aktiviteter samt utbildningsinsatser som stimulerar kundens nyttjande av vår plattform Barium Live.


Vi söker:

För att lyckas i rollen som CSM på Barium ser vi gärna att du har erfarenhet från tidigare roller inom Customer Success Management, management consulting eller försäljning inom B2B, gärna från SaaS- bolag. Rollen kräver att du trivs med att arbeta under principen ”frihet under ansvar” och således har förmågan att planera din egen tid och dina aktiviteter, allt för att nå de gemensamt uppsatta målen. Som person är du en lagspelare som är målmedveten, ansvarstagande, inlyssnande, driven och har en konsultativ framtoning samt är duktigt på att identifiera kundens behov. Affärsmannaskap och initiativförmåga är två andra egenskaper som rankas högt.Erbjudande:

Vid sidan av en trevlig arbetsmiljö och fantastiska arbetskamrater erbjuder Barium dig ett utmanande jobb i en organisation som kännetecknas av ett stort engagemang och där beslutsvägarna är korta. Du kommer att verka i en bransch med stor framtidspotential tillsammans med mycket kompetenta kollegor som är duktiga på att överföra sin kunskap internt. På Barium får du en unik möjlighet att utveckla både dig själv och verksamheten.

Du kommer ingå i Bariums services-organisation, och jobba tätt ihop med våra olika avdelningar. Du kommer sitta på vårt fräscha och rymliga kontor nära Hötorget, mitt i centrala Stockholm, eller i vår härliga takvåning med utsikt över Grönsakstorget i Göteborg -  med pingisbord, gott kaffe och en modern arbetsplats med de senaste verktygen som krävs för att utföra ditt jobb på bästa sätt.

Du kommer rapportera till vår Services Manager, och jobba tätt ihop med kunder och kollegor för att nå våra mål om Customer for Life. 


Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa dem på 08-26 20 00. Tillträde sker snarast eller efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt. Fyll i ansökan nedan för att bli inbjuden till rekryteringsprocessen.

Barium-Tough-Viking-745245-edited.jpg

Är du vår nästa Customer Success Manager?

Fyll i formuläret för att söka jobbet.