<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">

Är du vår blivande Content Marketing Specialist?

Plats: Stockholm
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Barium - Content Marketing Specialist

Barium är ett svenskt, modernt mjukvarubolag som utmanar de stora jättarna kring digitalisering av affärsprocesser med hjälp av en innovativ molntjänst som används av nordens största bolag.

Vi är på en tillväxtresa, och nu söker Barium efter en ambitiös Content Marketing Specialist som är i början av sin marknadsföringskarriär, och som med driv och ambition vill utveckla vår marknadsföring gentemot företag och offentlig sektor i Sverige och Norden.

Detta är en ypperlig möjlighet att bygga erfarenhet kring marknadsföring inom komplex B2B försäljning där vi har förmånen att jobba med stora kunder som IKEA, Maersk, Vasakronan, Selecta samt flera kommuner och myndigheter.

Arbetsbeskrivning 
I din roll som Content Marketing Specialist kommer du vara en viktig nyckelfunktion för Bariums framtid och tillväxt. Vi söker dig som vill ha en stor variation i det dagliga arbetet där du arbetar med klassisk och digital marknadsföring. Detta inkluderar kontinuerlig uppdatering av hemsida, sociala medier och andra kanaler.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Producera text och innehåll som engagerar kunder och hjälper dem framåt i sin köpprocess – exempelvis för blogg, hemsida, videos och inbjudningsmaterial.
  • Säkerställa vår visuella identitet och grafiska profil genom att ta fram marknadsmaterial och vara intern resurs för bolagets samtliga avdelningar.
  • Utveckla vår content marketing genom att nyttja ny teknik och smarta innovationer som ökar konvertering och leder till mer affärer.


Du kommer producera i princip allt visuellt material vi arbetar med. Exempelvis filmer, material till hemsida, bilder, bloggartiklar, PowerPoint-presentationer m.m. Du är även med och planerar och leder deltagandet kring event och mässor. Du kommer att vara delaktig i att utföra marknadsanalyser och intressedialoger för att utforma marknadsstrategier. Vi har ambitioner att växa till ett internationellt bolag och behöver därför en person med entreprenörsanda som lätt kan identifiera USP:ar och omvandla det till innehåll som hjälper att skapa efterfrågan för vår plattform. Du trivs med snabba puckar och får energi av samarbete med drivna kollegor med höga ambitioner.

Utbildning 
Högskoleutbildning inom marknad - kommunikation är meriterande.

Erfarenhet 
Vi vill att du som söker har dokumenterad erfarenhet av arbete med produktion, digitalisering, online marketing och arbete i Hubspot eller liknande Marketing Automation Plattform. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i tillväxtbolag och har viljan att vara en del i en tillväxtresa. Arbetet kräver att du är flytande i engelska, både i tal och skrift.


Personliga kvalifikationer 
Om du har entreprenörsanda med förmåga att strukturerat och metodiskt jobba både detaljerat och strategiskt, kommer du att stortrivas i den här rollen. Du ska gärna vara kundorienterad, ödmjuk, relationsskapande och självgående - och får givetvis stöd från ledningen. Du trivs med omväxling och kan prioritera bland dina ofta parallella arbetsuppgifter.

Vad du får hos oss
Du kommer ingå i Bariums marknadsteam och samarbeta med i stort sett alla avdelningar men mest med säljavdelningen. I dessa samarbeten får du goda möjligheter att utvecklas bland skickliga och erfarna kollegor som är måna om trivsel och att ha en god arbetsmiljö där vi har roligt tillsammans.

Du kommer sitta på vårt fräscha och rymliga kontor nära Hötorget, mitt i centrala Stockholm - med utsikt över Kungsgatan med pingisbord, gott kaffe och en modern arbetsplats med de senaste verktygen som krävs för att utföra ditt jobb på bästa sätt.

Du kommer rapportera till vår COO, och jobba tätt ihop med honom för att vara delaktig i att skapa innehåll till aktiviteter som skapar den tillväxt av leads och pipeline som krävs för att våra säljare skall nå uppsatta försäljningsmål.

Vill du jobba med B2B marknadsföring mot stora och medelstora företag och få en fantastisk möjlighet att växa i din roll så är detta en grym möjlighet och arbetsplats för dig.

Sök genom att fylla i formuläret nedan, imorgon kan vara för sent!

Frågor?

Kontakta vår COO Tobias Andersson på tobias.andersson@barium.se.

 

 

Barium-Tough-Viking-745245-edited.jpg

Är du vår blivande Content Marketing Specialist?

Fyll i formuläret för att söka jobbet.