<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">

Är du vår blivande kollega på Business Support?

Plats: Göteborg
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Supportpersonal till Barium

 

Om Barium

Barium AB utvecklar marknadsledande lösningar inom Low Code Application Development Platforms och Business Process Management (BPM). Genom företagets webbaserade plattform Barium Live så möjliggörs företag och organisationer att snabbt kunna digitalisera och effektivisera manuella processer utan programmering eller större införandeprojekt. Barium har kunder inom de flesta branscher såsom Retail, Fastigheter, Tillverkning, Hälso- och sjukvård samt Offentlig sektor. Barium har idag kontor i Göteborg och Stockholm samt finns även representerade internationellt genom partners. Barium arbetar med välkända och intressanta kunder som t.ex. IKEA, Kicks, SCA, Vasakronan, Selecta samt flera kommuner, landsting och myndigheter.

 

Om tjänsten

Barium utvidgar sitt supportteam och söker nu supportpersonal. Vi arbetar kundnära och hjälper våra kunder och partners i allt från enklare frågor till hur man modellerar processer och konfigurerar sina applikationer byggda i vår molntjänst Barium Live.

Vi söker dig med ett personligt driv och viljan och förmågan att ta en fråga hela vägen i mål. Till din hjälp har du ditt eget team samt övriga produktexperter på Barium. Du kommer bli utbildad i våra produkter samt den internationella standarden för processmodellering, BPMN. Som medarbetare på Barium söker vi noggranna och ansvarstagande personer där din personliga fallenhet och ditt intresse för arbetet är viktigare än din formella utbildning men en IT-relaterad utbildning är meriterande. Tjänsten innebär kontakter både på svenska och engelska med placering i Göteborg.

 

Vi erbjuder

Vid sidan av en trevlig arbetsmiljö och fantastiska arbetskamrater så erbjuder Barium dig ett utmanande jobb i en organisation som kännetecknas av ett stort engagemang och där beslutsvägarna är korta. Du kommer verka i en bransch med stor framtidspotential tillsammans med mycket kompetenta kollegor som är duktiga på att överföra sin kunskap till sina medarbetare. Hos oss får du en unik möjlighet till att utveckla både dig själv och verksamheten. Vi sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg, med utsikt över grönsakstorget.


Ansökan:

Sök tjänsten genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till Christian Efraimsson, christian.efraimsson@barium.se eller genom att fylla i formuläret nedan. Frågor om tjänsten kan också ställas till vederbörande.

Barium-Tough-Viking-745245-edited.jpg

Är du vår nästa Business Support?

Fyll i formuläret för att söka jobbet.