<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">

Är du vår blivande Business Development Representative?

Plats: Stockholm
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Business Development Representative till Barium

Barium är ett svenskt, modernt mjukvarubolag som utmanar de stora jättarna kring digitalisering av affärsprocesser med hjälp av en innovativ molntjänst som används av nordens största bolag.

Vi är på en tillväxtresa, och nu söker Barium efter en ambitiös Business Development Representative som är i början av sin försäljningskarriär, och som med driv och ambition vill utveckla vår affär gentemot företag och offentlig sektor i Sverige och Norden.

Som BDR kommer du ansvara för att generera nya affärsmöjligheter genom att boka upp möten, genomföra marknadsaktiviteter och vara aktiv och engagerad på sociala medier och forum där vår målgrupp befinner sig. Detta är en ypperlig möjlighet att bygga erfarenhet och nätverk inom komplex B2B försäljning där vi har förmånen att jobba med stora kunder som IKEA, Maersk, Vasakronan, Selecta samt flera kommuner och myndigheter.

 

Arbetsuppgifter:

 • Boka möten hos både varma och kalla prospekts med hjälp av telefon, email, InMails, Sociala medier eller de kanaler som ger bäst resultat
 • Följa upp och kvalificera leads från marknadsaktiviteter
 • Researcha kunder för att hitta kontaktpersoner, få insikt om pågående projekt och se hur vi kan addera värde
 • Fungera som en länk mellan marknad och sälj
 • Stötta vid diverse marknadsaktiviteter
 • Uppdatera och använda vårt CRM och Marketing Automation-system (SalesForce & HubSpot)

 

Vem du är:

 • Resultatinriktad, hittar de vägar som krävs för att nå i mål
 • Social och framåt
 • Du jobbar antagligen med försäljning idag, och vill jobba med en mer komplex försäljning där det ställs högre krav på dig och organisationen du företräder
 • Hög integritet och förmågan att klara en brant utbildningskurva för att förstå vårt erbjudande och våra kunders utmaningar
 • Nyfiken och vetgirig - du gillar att hålla dig á jour och vill hela tiden utvecklas och bli bättre

 

Vad du får hos oss:

Du kommer ingå i Bariums försäljnings- och marknadsteam, och vara en uppskattad länk mellan marknad och sälj där du får goda möjligheter att utvecklas bland skickliga och erfarna kollegor som är måna om trivsel och att ha en god arbetsmiljö där vi har roligt tillsammans.

Du kommer sitta på vårt fräscha och rymliga kontor nära Hötorget, mitt i centrala Stockholm - med utsikt över Kungsgatan med pingisbord, gott kaffe och en modern arbetsplats med de senaste verktygen som krävs för att utföra ditt jobb på bästa sätt.

Du kommer rapportera till vår Marketing Manager, och jobba tätt ihop med honom för att skapa den tillväxt av leads och pipeline som krävs för att våra säljare skall nå uppsatta försäljningsmål. I rollen som BDR kommer du inte ha någon försäljningskvota initialt, utan du kommer jobba mot uppsatta pipeline mål som är nedbrutna på leads och aktiviteter.

Vill du jobba med B2B försäljning mot stora företag och få en fantastisk möjlighet att växa i din roll så är detta en grym möjlighet och arbetsplats för dig.

Sök genom att fylla i formuläret nedan, imorgon kan vara för sent!

Frågor?

Kontakta vår Marketing Manager Fredrik Selander på fredrik.selander@barium.se eller ring på 0706 65 64 45

Barium-Tough-Viking-745245-edited.jpg

Är du vår nästa Business Development Representative?

Fyll i formuläret för att söka jobbet.