<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">

Är du vår blivande Applikationskonsult?

Plats: Stockholm & Göteborg
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Applikationskonsult till Barium

 

Om Barium

Barium AB utvecklar marknadsledande lösningar inom Low Code Application Development Platforms och Business Process Management (BPM). Genom företagets webbaserade plattform Barium Live så möjliggörs företag och organisationer att snabbt kunna digitalisera och effektivisera manuella processer utan programmering eller större införandeprojekt. Barium har kunder inom de flesta branscher såsom Retail, Fastigheter, Tillverkning, Hälso- och sjukvård samt Offentlig sektor. Barium har idag kontor i Göteborg och Stockholm samt finns även representerade internationellt genom partners. Barium arbetar med välkända och intressanta kunder som t.ex. IKEA, Kicks, SCA, Vasakronan, Selecta samt flera kommuner, landsting och myndigheter.

 

Om tjänsten:

Nu söker Barium två applikationskonsulter som med driv och ambition vill utveckla vår affär hos befintliga kunder genom att implementera vår innovativa plattform Barium Live hos några av Sveriges mest spännande bolag. Ditt bidrag kommer säkerställa kundens framgång och vår vision om “Customer for Life”, genom att proaktivt utveckla relationer och genomföra workshops, konfiguration och aktiviteter som stimulerar kundens nyttjande av vår plattform.

Barium utvecklar en innovativ Low Code Application Development plattform som gör det möjligt att digitalisera och automatisera affärsprocesser inom en mängd olika områden - exempelvis inom Supply Chain, HR, Inköp, Kundtjänst, Ekonomi och Kvalitet. Bland våra kunder syns välkända organisationer som IKEA, Maersk, Vasakronan, Selecta samt flera kommuner och myndigheter.

Som person ser vi att du har en bakgrund som applikationskonsult/verksamhetsutvecklare med god IT kompetens eller utvecklare som gärna har jobbat affärsnära med exempelvis affärssystem, BPM-plattformar, RPA eller ärendehantering. Om du har tidigare erfarenhet av affärssystem är det en merit, men viktigast är din förmåga att sätta sig in i kundens affär och att kunna omsätta den i form av lösningsförslag och rekommendationer som stimulerar tillväxt.


Arbetsbeskrivning

 • Hålla workshops ute hos kund och ta fram kravspecifikation för nya applikationer
 • Modellera affärsprocesser i BPMN 2.0 i vår molntjänst Barium Live
 • Designa snygga webbformulär i vår formuläreditor
 • Konfigurera logik i ovan nämnda formulär och processmodell
 • Hålla demo och visa upp vår produkt för nya potentiella kunder som stöd till säljare
 • Hålla utbildningar i verktyget för nya kunder som vill lära sig mer om vår produkt

Erfarenheter och önskade färdigheter

 • Grundläggande kunskaper inom javascript, html och css är meriterande
 • Erfarenhet som applikationskonsult / affärssystemkonsult etc (om du har särskilt kunskap och tyngd inom exempelvis retail, tillverkande industri eller offentlig sektor är det ett plus)
 • Har en hög energi och positiv attityd
 • Duktig på att organisera, strukturera och planera tid och projekt
 • Vara en teamplayer och en duktig kommunikatör, både i tal och skrift
 • Tar egna initiativ, och har en förmåga att omsätta behov tilllösning
 • Är passionerad kring customer success och vill ständigt utveckla både sig och själv sina kunder
 • Du vill ha kul på jobbet och gör gärna det lilla extra


Vad du får hos oss:

Du kommer ingå i Bariums Servicesorganisation, och vara en uppskattad länk mellan sälj, support och CSM där du får goda möjligheter att utvecklas bland skickliga och erfarna kollegor som är måna om trivsel och att ha en god arbetsmiljö där vi har roligt tillsammans.

Du kommer sitta på vårt fräscha och rymliga kontor nära Hötorget, mitt i centrala Stockholm - med utsikt över Kungsgatan med pingisbord, gott kaffe och en modern arbetsplats med de senaste verktygen som krävs för att utföra ditt jobb på bästa sätt. Om du föredrar Göteborg kommer du sitta med utsikt över Grönsakstorget och Vasaparken - men hela Göteborgs city runt hörnet. 

Du kommer rapportera till vår Consultant and Services Manager, och jobba tätt ihop med övriga lagdelar för att få våra kunder att lyckas nå sina högt ställda mål Vill du jobba med digitalisering av affärsprocesser mot stora företag och få en fantastisk möjlighet att påverka vårt företags tillväxt och globala ambitioner så har du en möjlighet att få vara med på vår tillväxtresa.

Sök jobbet genom att fylla i formuläret nedan!

Barium-Tough-Viking-745245-edited.jpg

Är du vår nästa Applikationskonsult?

Fyll i formuläret för att söka jobbet.