ÄR DU VÅR NÄSTA
ACCOUNT MANAGER?

geo

Plats: Stockholm & Göteborg

rocket (2)

Start: Omgående

work

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Account Manager till Barium

Om Barium:

Barium är ett innovativt företag som via vår unika plattform Barium Live tillhandahåller vi ett verktyg som gör det möjligt för företag och organisationer över hela världen att skapa applikationer som effektiviserar det dagliga arbetet i verksamheten. Vi har idag kontor i Göteborg och Stockholm och finns representerade internationellt genom våra partners. Vi arbetar med välkända och intressanta kunder som t.ex. Apoteket, Essity och Selecta.

Vi söker nu ytterligare två säljare, en till Stockholm och en till Göteborg, som vill vara med på vår tillväxtresa. Har du ett brinnande intresse för försäljning och vill jobba i ett bolag som är inne i en expansiv fas? – Då är Barium helt rätt för dig!

 

Om tjänsten:

I rollen som säljare på Barium kommer du att arbeta med verksamhetsinriktad lösningsförsäljning där plattformen ligger i fokus. Du kommer att ansvara för en specifikt sektor med ett antal fokuskunder, där du ansvarar för intäkter, planering och genomförande av försäljningsrelaterade aktiviteter. Din uppgift är primärt att hitta nya kunder inom ditt område. I rollen som säljare kommer du att självständigt driva din egen försäljning men också arbeta tätt tillsammans med övriga avdelningar såsom marknad, R&D och konsultavdelningen. Kollegorna är hjälpsamma och tycker om att ha roligt på jobbet, samtidigt som de brinner för sitt yrke.

 

Vi söker:

Vi söker nu två säljare, en till Stockholm och en till Göteborg, med erfarenhet ifrån lösningsförsäljning av SaaS/PaaS tjänster. Då vi har många kunder inom retail och manufacturing som arbetar med supply chain eller product development är det meriterande med en bakgrund inom dessa segment, dock inte ett krav.

För att lyckas i rollen krävs det att du trivs med att arbeta under principen ”frihet under ansvar” och således har förmågan att planera din egen tid. Allt för att nå de gemensamt uppsatta målen. Som person är du en lagspelare som är målmedveten, ansvarstagande, driven och har förmågan att leda ett kundteam genom en komplex säljcykel. Affärsmannaskap och initiativförmåga är två andra egenskaper som rankas högt.

Du har minst två års erfarenhet från liknande roll med goda resultat. Har du tidigare arbetat inom DPA (Digital Process Automation), BPM (Business Process Management), Low Code eller annan lösningsförsäljning inom mjukvarubranschen är detta meriterande, dock ej ett krav.

 

Erbjudande:

Vi vågar lova att du kommer ha kul på jobbet och utöver fantastiska kollegor erbjuder Barium ett utmanande jobb i en organisation som kännetecknas av ett stort engagemang och där beslutsvägarna är korta. Du kommer att verka i en bransch med stor framtidspotential tillsammans med mycket kompetenta kollegor som är duktiga på att överföra sin kunskap internt. På Barium får du en unik möjlighet att utveckla både dig själv och verksamheten. Som säljare får du dessutom en viktig roll på företaget och kommer att vara ytterst delaktig i att bygga upp Bariums närvaro på den svenska och nordiska marknaden.

 

Ansökan:

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan

ÄR DU VÅR NÄSTA ACCOUNT MANAGER?

Fyll i formuläret för att söka jobbet.

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Boka demo

Några av våra kunder