Jobba hos oss

Vi är ett svenskt, modernt mjukvarubolag som utmanar de stora jättarna kring digitalisering av affärsprocesser. Vill du vara med på resan?

Våra förmåner

Gillar du att jobba med nya tekniska lösningar, verksamhetsutveckling och vill vara del av ett mindre bolag med det stora bolagets erfarenhet? På Barium får du stor möjlighet att påverka både vår utveckling, men också våra kunders verksamhet. Vi tror på personlig drivkraft, kundfokus och glädje på jobbet.

Flexibel arbetsplats
Jobba på ett företag där det är korta vägar till beslut, som testar nya arbetssätt och verktyg, och där din möjlighet att påverka är stor.
Marknadsmässig lön och förmåner
Hos Barium får du marknadsmässig lön, pensionsavsättningar och tillgång till förmånsportalen Benify.
Gofika och pingis
Vi fikar ofta så att vi håller energinivån uppe och vill vi röra på oss en stund är det aldrig långt till ett pingisbord.
Grymma kollegor
På Barium har vi supertrevliga, kunniga och hjälpsamma kollegor - som gärna utmanar på en pingismatch, springer en runda på lunchen eller utmanar er på NHL i den obligatoriska tv-spelshörnan.

Vår arbetsplats

Vi finns i Stockholm och Göteborg

Våra två kontor ligger strategiskt placerade i hjärtat av varje stad vilket gör att både kunder och anställda enkelt kan komma till oss utan att spendera flera timmar på att transportera sig. Kontoren ligger vid grönsakstorget i Göteborg, samt vid hötorget i Stockholm.

På kontoren så har vi satsat på grym hårdvara, höj- och sänkbara bord ihop med moderna hjälpmedel för att alla ska kunna prestera på topp.

Våra kärnvärden

  • ATTRAKTIVT
  • ENGAGERADE
  • INNOVATIVA
  • TILLSAMMANS
Jag älskar verkligen att jobba på Barium, att få vara med och påverka vårt bolags utveckling samtidigt som jag har underbara kollegor är världsklass

Niclas Lundberg

Marketing

På Barium får jag knyta värdefulla kontakter och hjälpa mina kunder att förbättra och effektivisera sin verksamhet

Marcus Westling

Acccount Manager

Att hjälpa våra kunder med stort och smått är väldigt intressant och utvecklande för mig, det ger en bred förståelse för olika branschers IT behov och utmaningar kring processdigitalisering

Rickard Nilsson

Business Consultant

Ingen tjänst som passar just dig?

Vi är alltid intresserade av talanger - om du inte hittar någon ledig tjänst som passar dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Boka demo

Några av våra kunder