Förbättra kundnöjdhet med bättre koll på era processer

Effektivisera administrativa processer och se till att inget ramlar mellan stolarna - med Barium kan ni sätta kunden i första rummet
Boka demo

Smart och verksamhetsvänlig

Använd Bariums plattform för att komplettera era befintliga affärssystem, ersätt legacy-produkter och digitalisera processer i samma tempo som verksamheten önskar. Låt inte IT-budgeten eller krångliga system sätta käppar i hjulet för er digitala agenda.
Öka produktivitet och minska administration
Automatisera repetitiva arbetsuppgifter samtidigt som ni digitaliserar processer där regelefterlevnad, effektivitet och spårbarhet blir viktigt.
Lägg tid på kundens önskemål
Med smarta funktioner för att underlätta vardagens arbetsuppgifter så frigörs tid som kan läggas på bättre kundmöte och kundtillfredsställelse.
Bättre överblick och kontroll
Skapa rapporter, få påminnelser och ta del av fullständig processefterlevnad med hjälp av våra smarta applikationer.
Komplettera befintliga system
Bariums plattform kompletterar era befintliga fastighetssystem så att ni kan genomföra förbättringsarbete och digitalisering av processer oavsett ert legacy. Ni kan samtidigt konsolidera antalet system.

Plattform för att komplettera och förnya fastighetssystem

Många bostads- och fastighetsbolag har hamnat i en föråldrad systempark, delvis driven av tidigare leverantörer och inlåsningseffekter där en ovilja till integration med andra system har satt käppar i hjulen för fastighetsbolag som vill digitalisera sig. Med Barium blir det möjligt att lägga ett lager ovanpå sitt fastighetssystem, så att det går att digitalisera enstaka eller flertalet verksamhetsprocesser på mycket kort tid. Med hjälp av smarta funktioner är det möjligt att skapa skräddarsydda applikationer utan långa konsultprojekt. Är ni redo att börja effektivisera era processer och leverera ett bättre kundvärde redan idag?

Våra kunders berättelser

Barium förenklar hyresadministrationen för bostadsbolaget Willhem

Enklare och smidigare hantering av betalningsärenden och en kvalitetssäkrad och standardiserad process där alla typer av hyresärenden hanteras på ett likartat sätt. Det är resultatet när Barium på väldigt kort tid införde en gemensam process för hantering av hyresärenden för bostadsbolaget Willhem. Dessutom har det externa inkassobolaget integrerats i processen och därmed i Willhems system.

Willhem

Antal lägenheter: 25 000

Områden: 13

Anställda: 200

Transparens

Minskad administration

Säkra överlämningar

Fastighetsägarna lanserade en ny webbtjänst för sina medlemmar
- Fastighetsägarna Dokument

– Nu kan vi ge våra medlemmar bättre service. De får bättre överblick och kontroll samt sparar mycket tid. Webbtjänsten effektiviserar deras arbete, är enkel att använda och dessutom är säkerheten betydligt bättre. Det är väldigt stor skillnad jämfört med vår tidigare tjänst, säger Sofie Roy-Norelid, chef inom affärsutveckling och administration på Fastighetsägarna Sverige AB.

Fastighetsägarna

100 digitala blanketter

5000 slutanvändare

12 integrerade fastighetssystem

500 kunder anslutna

Boka demo

Vill ni se hur vi kan digitalisera fastighets- och bostadsbolag? Fyll i formuläret eller ring oss direkt så berättar vi mer.