Förbättra kundnöjdhet med bättre leveransprecision

Genom att digitalisera processer blir det möjligt säkerställa överlämningar och skapa transparens mellan både interna och externa intressenter
Boka demo

Digitalisera hela värdekedjan

Värdekedjan är inte starkare än sin svagaste länk, och i takt med fler leverantörer, globala utmanare och nya kundmöten så blir det viktigare att ta kontrollen över sina processer. Stora som små.

Förbättra leveransprecision och kundnöjdhet
Med en sammanhållande process kommer samarbete fungera bättre mellan avdelningsgränser och aktörer. Era kunder förväntar sig toppenservice oavsett kontaktyta
Genomför förändringar snabbare
Börja förbättra processer och er verksamhet i flera små steg. Nu krävs inga gigantiska projekt för att börja ta steg mot en mer digital verksamhet
Bättre överblick och kontroll
Skapa rapporter, få påminnelser och ta del av fullständig processefterlevnad men hjälp av våra smarta applikationer.
Komplettera era affärssystem
Bariums plattform kompletterar era befintliga system så att ni kan driva den digitala förändringen i hög takt utan begränsningar från era gamla system.

Digitala processer inom Demand och Supply Chain

Ökade förväntningar hos kunder ställer nya krav på leverantörer att hela tiden förbättra och optimera sina informations och varuflöden - även de mindre och mer stödjande flödena som tidigare har skett manuellt. Kunder kommer ställa högre krav på hantering av fler och mindre leverantörer, hantering av affärer via flera kanaler och det kommer krävas en förmåga att snabbt ställa om sin verksamhet och sina system efter nya krav.

Våra kunders berättelser

Kvalitetssäkrad Supply Chain-process för livsviktig utrustning

På mindre än ett kvartal implementerade Getinge Sterilization en körbar process med fem delprocesser och cirka 20 olika roller. Tiden det tar att producera en ny maskin har förkortats i och med att alla informationsöverlämningar automatiserats, och de ansvariga har fått kontroll över processen samtidigt som alla inblandade har fått mer ordning och reda i sitt vardagliga arbete. Tidigare gjordes denna kontroll genom en Excelfil som skickades fram och tillbaka mellan anställda, vilket var svårhanterligt och rörigt – och ingen visste hur det egentligen låg till. Nu vet alla involverade i Getinges Supply Chain-process vad de förväntas göra, när de förväntas vara klara samt vad som händer i processen när de utfört sina arbetsuppgifter.

Getinge

Företag: Getinge Sterilization inom Getinge Group

Anställda: 370

Omsättning: drygt 700 miljoner SEK

Snabbare produktion

Ordning och reda

Mätbar process

Ökad effektivitet

Selecta effektiviserar kärnprocessen
- en resa från manuell till digital orderhantering

Selecta ville bevara sin lönsamhet och försvara sin position som marknadsledande inom mat- och kaffemaskiner på arbetsplatser och i offentliga miljöer. Genom Barium Live – ett processbaserat system – som stöd i organisationen har de kunnat synliggöra arbetet och därigenom effektiviserat sin kärnprocess. Ta del av deras resa från manuell till digital orderhantering.

Selecta

Företag: Selecta AB

Antal anställda: 500

Orter: 34

Konsoliderade system

Nöjdare kunder

Kortare ledtid

Boka demo

Vill ni se hur era flöden går att digitalisera? Fyll i formuläret eller ring oss direkt så berättar vi mer.