2020-01-22 | ondemand

Region Uppsala digitaliserar på riktigt

Region Uppsala identifierade en rad manuella processer som tog onödig tid och insåg att arbetet kunde effektiviseras inom flera olika delar av verksamheten. En central del för Region Uppsala var att de fortsatt kunde äga sin egen backlog och stå på egna ben, utan konsultberoende. Användarvänligheten var alltså avgörande.

Region Uppsala har, på kort tid, lyckats digitalisera runt 25 processer med hjälp av Barium Live. En av de första processerna som identifierades sköttes tidigare via en manuell process som stal tid och resurser. De ansåg att den tid och resurser kunde fokuserats på andra håll och skapat mer värde för organisationen, vilket visade sig vara helt korrekt. Enbart den affärsapplikationen sparar Region Uppsala tid motsvarande 1,5 heltidstjänst
 
Vill du veta mer? Ladda ner vårt on-demand webinar och lyssna till Marcus Görgård, Chef Ekonomienheten och Enheten för Administrativ Automation (AdmA) på Resurscentrum Region Uppsala. Han berättar bland annat om den resa de gjort och deras vision om att frigöra tid för vårdpersonal i regionen tillsammans med Marcus Westling, kundansvarig på Barium.
 
HubSpot Video

 

Ladda ner webinar

 

 

Vi skulle inte ha lyckats åstadkomma det vi gjort om vi inte hade haft tillgång till Bariums plattform. Det har gjort att vi snabbt kunnat utveckla omkring 25 olika applikationer som stöttar verksamheten.”

- Marcus Görgård, Chef Ekonomienheten och Enheten för Administrativ Automation (AdmA) på Resurscentrum Region Uppsala
 
marcus-görgård

 

 

Ladda ner vårt produktbroschyr

Ladda ner produktbroschyren här

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Boka demo

Några av våra kunder