<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">
2019-03-06 | Event webinar

DIGITALA PROCESSER I PRAKTIKEN

WEBINAR – Digitala processer i praktiken 

Hur kan du med hjälp av digitala processer och RPA optimera din verksamhet? Vi kommer redovisa några konkreta exempel för hur du kan skapa en transparens i processflöden och se till så inget faller mellan stolarna. Låter det intressant? Då får du inte missa vårt webinar tillsammans med våra partners Evry och UiPath!

Framförallt kommer vi fokusera på det praktiska och hur du egentligen gör för att förvandla en process till en applikation. RPA är något som diskuteras flitigt idag men vad är det egentligen och hur kan du utnyttja det för att bygga automationer.  

Under webinaret kommer vi, tillsammans med EVRY och UiPath bland annat demonstrera:

Digitala processer 

  • Hur du modellerar upp en process 
  • Hur skapar du en applikation av en process 

RPA 

  • Hur automatiserar du? Från en första enkel automation till något mer avancerat 

Du kommer självklart också att få tips på hur du på ett strukturerat sätt kan få fram kandidater att digitalisera, hur du prioriterar bland dessa och därefter på hur du kommer igång med digitaliseringen på ett effektivt sätt! 

Webinaret är kostnadsfritt och hålls på svenska. Kan du inte den aktuella tiden? Anmäl dig gärna ändå så ser vi till så att du får tillgång till en inspelning i efterhand.


Varmt välkommen med din anmälan!

Till anmälningssida

 

Niclas Lundberg

niclas.lundberg@barium.se