<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">
2017-04-04 | Event webinar Retail

Webinar: den digitala revolutionen inom retail

Vi står inför en spännande tid, den digitala transformationen. Detta kommer påverka oss alla på ett eller annat sätt och det har skapat en enorm press på att anpassa sig och att digitalisera och framtidssäkra processer.

APOTEKET – EN DIGITAL PLATTFORM FÖR VERKSAMHETSUTVECKLING

Apoteket hjälper varje dag människor med läkemedel och hälsa och är ett av Sveriges mest omtyckta varumärken. Med en verksamhet i en reglerad bransch krävs bra rutiner, processer och verktyg för att säkerställa hög kvalitet och ett kundbemötande i världsklass. På Apoteket sker ett kontinuerligt förbättringsarbete och när behov dök upp att modernisera system och processer för felexpediering, egeninspektioner, produktreklamationer samt hitta en digital lösning för att göra ”Kundrundan” - en daglig kontroll av alla 394 butiker kom Barium in i bilden. Hör Vicki Tomas berätta om arbetet bakom att digitalisera dessa processer och hur Apoteket resonerade från behov till internt kravarbete, utveckling och implementering.

 mindre än 10 månader kunde Apoteket nämligen rulla ut sju nya applikationer till verksamheten och samtidigt stänga ner två gamla system!

EVRY - KUNDORIENTERAD DIGITALISERING

EVRY är ett av Nordens största IT-tjänsteföretag med över 10 000 kunder i både privat och offentlig sektor. Mer än fem miljoner människor i de nordiska länderna använder dagligen lösningar som levereras av EVRY och deras nära 9 000 medarbetare. Vi kommer få lyssna till Susanne Lindgren och Helena Jansson, seniora verksamhetskonsulter från EVRY’s Retail & Logistics Competence Center. De kommer presentera trender, lärdomar och möjligheter ur ett processperspektiv. 

VÄLKOMNA TILL ETT INSPIRERANDE WEBINAR!

Vi börjar sändningen 4 april vid 14.00 och hoppas att du vill vara med och diskutera digitalisering, low code och framtidssäkring av processer. Vi kommer även lyssna till konkreta exempel från Vicki och hur Apoteket har kunnat digitalisera processer som tidigare stöttats av bristfälliga system som behövde kompletteras med Excel, mail eller andra manuella processer.

AGENDAPUNKTER:

  • Apoteket - Digital transformation på riktigt!
  • Från behov till internt kravarbete, utveckling och implementering.
  • Hur kan man möta verksamhetens behov på ett effektivare sätt?
  • Vad är low code och hur kan det hjälpa er med digitalisering?
  • Digitala transformationen i ett retail-bolag
  • Trender, lärdomar och möjligheter ur ett processperspektiv
  • Erbjudande för att komma igång

Anmäl dig här

Do this awesome thing

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort
Secondary CTA

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Utforska våra lösningar

Några av våra kunder