2017-11-29 | Event

Digitalisering på riktigt - Verksamhetsutveckla med prototyping

 
Sigma och Barium bjuder in till en spännande seminarieserie där vi använder oss av tjänstedesign för att snabbt gå från behov till färdig tjänst. Vi kommer dela upp arbetet i tre seminariedelar där den första handlar om hur man praktiskt går tillväga med sitt prototyparbete. Det andra tillfället ägnas åt att realisera prototypen och under det tredje och sista tillfället skalar vi upp vår tjänst.
 
Samtidigt som vi avmystifierar digitaliseringens utmaningar får du praktiskt tillämpbara metoder och verktyg som du kan applicera direkt i din verksamhet. Det är dags att gå från ord till handling. Världen har inte råd att vänta längre. 
 
Seminariet vänder sig till personer som arbetar med verksamhetsutveckling, verksamhetschefer och -ledare som står inför alla de utmaningar vi har talat om under en längre tid. Ni andra är naturligtvis också välkomna! 
 
Vårt löfte till er – alla kommer att ta med sig värdefulla erfarenheter hem.

Agenda den 29 november:

  • 07.45-08.15 Frukost och introduktion
  • 08.15-09.15 Prototype workshop och föreläsning av Michael Wide från Sigma.
  • 09.15-09.45 Vi finns tillgängliga för frågor, och ni kan få tillgång till ett kostnadsfritt testkonto på Barium Live som ger er full access under 30 dagar för att testa egna experiment.

 

developer-blog-barium.jpg

 

Målgrupp: Verksamhetsutvecklare, IT-chefer, Processutvecklare, Projektledare, Utvecklingsledare, utvecklare, utvecklingschefer, managementkonsulter.

Var: Sigma AB, Lindholmspiren, Göteborg kl 07.45-09.45 den 29 november 2017.

Pris: Kostnadsfritt

Kontakt: Magnus Hammarsten, magnus.hammarsten@barium.se 0733 - 44 18 11

Anmälan: Klicka knappen nedan för att komma till anmälningssidan eller klicka här.

 

Till anmälningssidan

Boka din plats idag
Anmäl dig till seminariet