<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">
2019-01-24 | Event

RPA och digitala processer med Evry 24 januari 2019

Har ni digitalisering högt upp på agendan? Jagar ni effektivitet och kostnadsbesparingar? Vill ni frigöra tid för er personal till mer avancerade uppgifter? Då är chansen stor att du och dina kollegor blivit intresserade av Process Automation som snabbt tagit landet med storm och blivit ett hett ämne inom digitaliseringsområdet. Under vårt webinar kommer du att få en introduktion till vad vi menar med automation via Digitala Processer. Vi kommer att prata om möjligheter med digitalisering av affärs- och verksamhetsprocesser, men även självklart digitalisering av aktiviteter med hjälp av RPA och hur man med fördel kan kombinera dessa båda.

Jennie Hägglund som arbetar med verksamhetsutveckling på EVRY och Tobias Andersson som är COO på Barium kommer bland annat att berätta mer om:

  • Skillnader mellan RPA och Digitalisering av verksamhetsprocesser och när respektive teknik ska användas 
  • Vilka processer och aktiviteter som passar att digitalisera
  • Exempel på processautomatisering från svenska bolag inom olika branscher
  • Hur RPA och Digitala processer kan samverka
  • Hur du snabbt kommer igång och får en lista på kandidater att digitalisera

Till anmälan

 

Praktisk info
Webinaret är kostnadsfritt, hålls på svenska och är anpassat för exempelvis IT-chefer, verksamhetsutvecklare, digitaliseringsansvariga, linjechefer, projektledare och andra nyfikna på ämnet.

Vi använder oss av skärmdelningstjänsten GoToWebinar där ni kan se vår skärm, samt lyssna in via dator eller telefon.  Anmäl dig via knappen ovan, eller genom länken här: http://knowledge.evry.se/anmälan-till-webinar

 

Upptagen den aktuella tiden? 
Anmäl dig gärna ändå så ser vi till att du får tillgång till en inspelning i efterhand.