Skapa affärsnytta som märks: Effektivisera flödet av människor, robotar och system genom att kombinera DPA och RPA

Två automatiseringstekniker, men med oändligt många effektiviseringar - om de används i kombination. Välkommen till ett webinar där du lär dig om hur du skalar RPA (Robotic Process Automation) tillsammans med DPA (Digital Process Automation) och utvidgar möjligheterna för affärsnytta med hjälp av automatisering.

HubSpot Video

 

RPA och DPA har förväxlats onödigt många gånger genom åren. För ja, båda teknikerna ämnar att automatisera processer. Men medan RPA hjälper dig att automatisera standardiserade och repetitiva arbetsuppgifter så som t.ex datainmatning, så hjälper DPA dig att hantera de underliggande processerna och dirigerar människor, robotar och system.

Under det här webinariet kommer du lära dig hur kombinationen av DPA och RPA möjliggör omfattande automatiseringar i affärsprocesser, hur det möjliggör ständiga förbättringar och varför du inte behöver investera i systemanpassningar eller tung teknisk kompetens för att göra det möjligt. 

Vad du kommer lära dig: 

  • Automatisering som strategi eller taktik och vad det har för betydelse på förväntad ROI
  • Förhållandet mellan DPA och RPA  - Vem gör vad och vilka nyttor det skapar för er affär
  • Exempel med kundcase
  • Demo av hur det rent praktiskt fungerar
  • Diskussion och frågor

 

barium-logo-pos-2          ui_path_Logo_PREF_rgb_Orange_digital_309x110

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Boka demo

Några av våra kunder