2020-04-02 | ondemand

Så kan smarta arbetssätt effektivisera er verksamhet

Process Automation har snabbt tagit landet med storm och blivit ett hett ämne inom digitalisering. Med utgångspunkt från ett antal kundcase tittar vi på utmaningar som dessa organisationer haft samt hur de löst dem med hjälp av Process Automation.

Men vad innebär det egentligen och hur påverkas det dagliga arbetet? Hur hänger digitala processer och RPA (Robot Process Automation) ihop - och vad ska du tänka på? Dessa frågor dyker vi djupare inom tillsammans med vår partner UiPath, som erbjuder just RPA. 

Vi vet att det viktigaste för dig är att förstå vilka skillnader olika digitala insatser kan göra, inte själva tekniken i sig. I det här on-demand webinaret berättar vi om våra erfarenheter och konkreta exempel från flera av våra kunder och hur de med hjälp av digitala verktyg adresserat en rad utmaningar. Bland annat kommer du få ta del av konkreta exempel från kunder som, på kort tid, adresserat och effektiviserat sina arbetssätt - från start till slut.

HubSpot Video

 

Ladda ner webinar  

Det här får du med dig:

  • Fem konkreta tips för att skala bort rutinmässiga arbetsuppgifter
  • Hur digitala processer och RPA tillsammans skapar värde
  • Hur digitala processer främjar innovation, kundfokus och 
    tvärfunktionella team
  • Effekter av processautomatisering från branschkollegor
 

Webinaret är ett samarbete mellan UiPath och Barium.

 
barium-logo-pos-2          ui_path_Logo_PREF_rgb_Orange_digital_309x110

 

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Boka demo

Några av våra kunder