2017-03-23 |

Kombinera DPA och RPA för effektivare och felfria processer

HubSpot Video

 

Statistiskt sett så har du som ser det här redan investerat i minst en automatiseringsteknik. Sannolikt Robotic Process Automation (RPA).

RPA är en både en teknik och dörröppnare till att utforska automatisering i det större perspektivet.

Ett av de vanligaste användningsmönstret för RPA är att låta en eller flera “robotar” ta hand om aktiviteter i en process som är manuell och repetitiv. Att automatisera aktiviter kan skapa stora vinster på kort sikt, men de riktigt stora effektinhämtningarna ligger i alla moment. I hela processer.

Symptom som “manuella”, omätbara och oflexibla arbetssätt” finns nämligen i de aktiviteter som ska och bör utföras av människor - också.

Så hur kan du effektivisera de momenten som faktiskt behöver mänsklig interaktion?

Hur skapar du förutsättningar för arbetssätt där både fysiska kollegor, digitala kollegor (robotar) kan utföra sitt dagliga arbete så att rätt uppgift utförs av rätt person och framförallt - i rätt tid?

Att kombinera Digital Process Automation, som Barium Live, med Robotic Process Automation skapar tillsammans den tekniska förutsättningen. Där du istället för att anpassa redan bristfälliga system - fyller gapen mellan arbetssätt och befintlig systemflora.

Men räcker det?

Det här webinaret vänder sig till dig som drivs av att arbeta med ständiga förbättringar och framförallt få ut mer av er RPA-investering.

Vad du kommer lära dig:

  • Skillnaden mellan DPA och RPA
  • Synergierna mellan DPA och RPA
  • Exempel på lösningar skapat med Barium Live och UiPath

 

Do this awesome thing

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort
Secondary CTA

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Boka demo

Några av våra kunder