<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">
2019-09-19 | Event Frukostseminarium

Retails nya svarta - förändring och anpassningsförmåga

Att det är rätt tid att satsa nu är ingen nyhet – men på vad? Retailbranschens omvälvande förändring innebär att fokus och anpassningsförmåga är det nya svarta. Börja med att avlasta verksamheten från rutinmässiga uppgifter och sätt din egen touch på en verksamhet där innovation, kundfokus och tvärfunktionella team står i centrum.

När: 
Göteborg, 17 september, kl. 08.00 - 10.00
Stockholm, 19 september, kl. 08.00 - 10.00

Var:
Göteborg, Convendum, Kungsportsavenyen 21
Stockholm, Convendum, Regeringsgatan 30

Process Automation har snabbt tagit landet med storm och blivit ett hett ämne inom digitalisering. Men vad innebär det egentligen och hur påverkar det Retailbranschen? Hur hänger digitala processer, RPA (Robot Process Automation) och AI ihop, och vad ska du tänka på?

Vi vet att det viktigaste för dig inom Retail är att förstå vilka skillnader olika digitala insatser kan göra, inte själva tekniken i sig. Vi kommer berätta om våra erfarenheter och konkreta exempel från flera av våra kunder och hur de med hjälp av digitala verktyg adresserat en rad utmaningar som gäller för hela Retailbranschen. Bland annat kommer du få ta del av de resor Apoteket och NetOnNet med flera har gjort.  

För oss är dialog a och o, och vi vill främja diskussioner och nätverkande. Varmt välkommen till en frukost med inspirerande framföranden och miniworkshops. Seminarierna kommer hållas i både Göteborg den 17 september och i Stockholm den 19 september. Tillsammans med dig, föreläsare och branschkollegor lyfter vi utmaningar och framgångar.

Det här får du med dig:

  • Fem konkreta tips för att skala bort rutinmässiga arbetsuppgifter
  • Hur digitala processer främjar innovation, kundfokus och tvärfunktionella team
  • Hur digitala processer, RPA och AI hänger ihop
  • Effekter av processautomatisering från svenska Retailers
 
Frukostseminariet anordnas i samarbete av UiPath, EVRY och Barium.
 
 
ui_path_Logo_SMALL_rgb_Black_digital_147x50evry-logo_rgb_wordbarium-logo-pos-2

Anmäl dig här

Ladda ner vår produktbroschyr

Ladda ner produktbroschyren här

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Utforska våra lösningar

Några av våra kunder