2018-02-08 | Event

Från manuell till digital process med IKEA i Göteborg 8 februari 2018

 
Barium har nöjet att bjuda in er till ett eftermiddagsseminarium där vi gästas av Mattias Wickenberg ifrån IKEA. Mattias talade nyligen inför en engagerad publik på ett fullsatt Business Live om resan att gå ifrån en manuell verksamhetsprocess till en mer digitaliserad sådan. Högaktuellt ämne och presenterat på ett aptitligt sätt som gör det möjligt att omvandla inspirationen till konkreta handlingar direkt efter seminariet.
 
Mattias kommer berätta om resan att övertyga och bevisa vad en processförbättring och digitalisering kan göra för dig och din verksamhet. Vad det kan göra för ert team och i slutändan göra för era slutkunder. Han kommer i kronologisk ordning i tid berätta om sin resa med Barium som verktyg och de arbetssätt som används inom IKEA.
 
Seminariet vänder sig till personer som arbetar med IT, processförbättring och verksamhetsutveckling, ifrån både IT och verksamhetssidan.
 

Agenda den 8 februari:

  • 15.30-16.00 Fika och introduktion.
  • 16.00-16.45 Presentation av Mattias Wickenberg, Solution Owner på IKEA
  • 16.45-17.00 Frågor och konkreta tips för att komma igång. 

  

Målgrupp: Verksamhetsutvecklare, IT-chefer, Processutvecklare, Projektledare, Utvecklingsledare, utvecklare, utvecklingschefer, managementkonsulter.

Var: Barium AB, Västra hamngatan 24-26, 411 17 Göteborg.

Pris: Kostnadsfritt

Kontakt: Magnus Lundgren, magnus.lundgren@barium.se , 0702 - 288 406

Anmälan: Klicka knappen nedan för att komma till anmälningssidan eller klicka här.

 

Till anmälningssidan

Boka din plats idag
Anmäl dig till seminariet

Kommentera