<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">
2020-09-17 | Event webinar

Diskussionsforum - process automation 17 september

NÄR: 17 september | 09:00 - 10:30

Har ni ett behov av att effektivisera rutinmässiga arbetsuppgifter och höja kvaliteten på era processer?


Tillsammans med vår partner Atea kommer vi att prata om hur ni kan digitalisera och processoptimera era arbetssätt, samt om effekterna av processautomation. Förutom våra egna specialister har vi också en kund med oss som kommer att dela med sig av sina erfarenheter kring deras resa med processautomation. 


Har ni påbörjat er resa med processautomation? Vilka utmaningar har ni stött på eller ser kan komma på sikt? Vilka frågor och funderingar har ni inom er verksamhet? Vi vill tillsammans med er diskutera de upplevelser, utmaningar eller funderingar ni har i relation till processautomation.
 
Diskussionsforumet passar dig som arbetar inom en medelstor eller stor verksamhet inom privat eller offentlig verksamhet. Ämnet är intressant för IT-chefer, verksamhetsutvecklare, digitala strateger, processledare samt i princip alla typer av chefer som har ett intresse att optimera/automatisera både sina interna, såväl som kundrelaterade processer.
 
Vi bjuder in till två olika tillfällen, där vi riktar oss till offentliga organisationer/verksamheter den 9 september och till privata organisationer/verksamheter den 17 september. Det är begränsat antal deltagare till varje tillfälle, så vänta inte med din anmälan.

Till anmälanVarmt välkommen hälsar Barium och Atea!

Sista anmälningsdag är den 16 september, såvida det inte är fulllbokat. Vid stort intresse kan vi komma att komplettera med fler tillfällen. 

Vid frågor kontakta Veronica Thomsen (Atea) på tel. 040-626 54 29 alternativt e-post.

 

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Utforska våra lösningar

Några av våra kunder