<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">
2018-10-23 | Event

Digital Business Live 23 oktober (för kunder)

 

Digital Business Live är Bariums årliga inspirationsvent inom digitalisering och verksamhetsutveckling av affärsprocesser. Vi bjuder på ett kostnadsfritt event för våra kunder på företag och myndigheter som vill inspireras, nätverka och entusiasmeras kring automatisering av affärsprocesser, digital transformering och moderna IT-strategier. Vi tror att det krävs samverkan mellan verksamhet och IT för att genomföra varaktig förändring ihop med slutanvändarna.

Nu är det äntligen dags för året upplaga av Digital Business Live 2018. I år arrangerar vi ett heldagsevent med stort fokus på praktiska tips och idéer som går att omsätta i er verksamhet. Vi kommer även satsa på ett After Event med Digitala upplevelser och spännande mat i Epicenters häftiga lokaler. Helt kostnadsfritt för målgruppen.

I år har vi säkrat upp ett kärt återseende ifrån Hans Werner som kommer prata om industrialiseringen av IT. Vi kommer dessutom få besök ifrån två av Sveriges mest kända varumärken, nämligen IKEA och Apoteket. Så säkra din kostnadsfria plats redan idag, i fjol blev det fullt!

Höjdpunkter i år:

  • Heldagsevent med kundtalare och experter
  • After Event med tilltugg, dryck och mingel i epicenters high-tech djungel

 

ANMÄL DIG TILL  BLUS EVENTET

 

 Mer info, programpunkter och fakta om eventet hittar ni här, eller genom att klicka på knappen.

OBS - för er som inte är kunder till Barium, finns chans att gå på enbart eftermiddagspasset

 

Varmt välkommen!

Fredrik Selander

fredrik.selander@barium.se

0706-65 64 45