2017-09-20 | Event

Business Live 20-sept 2017

businsslive-epicenter.jpg

Business Live är Bariums årliga inspirationsvent inom digitalisering och verksamhetsutveckling av affärsprocesser. Vi bjuder på ett kostnadsfritt event för chefer, förändringsledare och verksamhetsutvecklare på företag och myndigheter som vill inspireras, nätverka och entusiasmeras kring digitalisering av verksamhetsprocesser, förändringsledning och moderna IT-strategier. Vi tror att det krävs samverkan mellan verksamhet och IT för att genomföra varaktig förädring ihop med slutanvändarna.

Nu lanserar vi tid och plats för Business Live 2017, tillsammans med våra första talare. I år satsar vi på ett halvdagsevent med stort fokus på praktiska tips och idéer som går att omsätta i er verksamhet med en gång. Vi kommer även satsa på ett After Event med Digital Safari och spännande mat i Epicenters häftiga lokaler. Helt kostnadsfritt för vår målgrupp.

Vi kan med stolhet presentera Mattias Wickenberg ifrån IKEA Food samt Daniel Bergman ifrån Byggmax som våra första talare - missa inte detta!

Nyheter för i år:

  • Halvdagsevent som är packad med kundtalare och inspiratörer
  • Digital Safari - testa VR, chip-implantat och senaste tekniken
  • After Event med tilltugg, dryck och mingel i epicenters high-tech jungel

 

ANMÄL DIG TILL  BUSINESS LIVE 2017

 

 Mer info, programpunkter och fakta om eventet hittar ni här, eller genom att klicka på knappen.

OBS - för er som är kunder till Barium så kommer vi även arrangera en förmiddagssession klockan 10.00-12.00 exklusivt för er. Mer info kommer!

 

Varmt välkommen!

Fredrik Selander

fredrik.selander@barium.se

0706-65 64 45

Kommentera