<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">

Kunskapsbank

I vår kunskapsbank så har vi samlat information, kunskap och inspiration som hjälper er med arbetet att digitalisera er verksamhet.  Här hittar ni vår blogg, frukostseminarier, white paper, events, inspelade webinars, ebooks, utbildning, konsulttjänster och tekniskt stöd.
Events

Besök våra frukostseminarier eller besök oss på ett närliggande event

Vi arrangerar regelbundna seminarier kring våra olika lösningsområden, och vi vill gärna träffa så många av er som möjligt. Vi tror att nätverkande och kunskapsutbyte är nyckeln till framgång.
Blogg

Bloggen om BPM, digital transformering samt utveckling av applikationer utan kod

I vår blogg får ni mängder med tips kring förändringsledning, IT-strategier, konkreta processförbättringar samt trendspaning för framtiden.
Kunskapsbibliotek

Din kunskapskälla för allt som rör verksamhetsutveckling och digitalisering

Vi har samlat på oss e-böcker, white paper, guider, infografik och inspelade webinar för er som vill förkovra sig på egen hand.
Konsulttjänster och utbildning

Ta hjälp av våra experter för att ge en kickstart till ert projekt

Vi tillhandahåller implementation, verksamhetsutveckling, konfigurering, integration och uppsättning av affärsregler som hjälper er verksamhet att arbeta smartare.
Boka demo

Är ni nyfikna på hur Barium skulle kunna digitalisera processer i just er verksamhet?

Kontakta oss, så bokar vi in en demo där vi utgår ifrån era specifika önskemål. Vi delar gärna med oss av kunskap så att ni komma förverkliga era visioner på kortare tid.
Support

Vår support finns tillgängliga för alla kunder

I samtliga kontrakt så ingår support, och de finns till hands för att ni ska få ut maximalt värde ur vår produkt. Läs om öppettider och omfattning här.
Helpcenter (extern länk)

Första hjälpen för dig som vill skapa egna lösningar i Barium Live

I vårt Helpcenter så har vi samlat instruktioner, hjälpartiklar och guider för dig som vill modellera processer och bygga applikationer på egen hand. Det är också ett bra hjälpmedel för dig som vill göra ändringar eller justeringar i applikationer som vi har hjälpt till att leverera.
Produktblogg

Senaste nytt om Barium Live

Följ lanseringen av nya funktioner på vår produktblogg, speciellt fokuserad för dig som vill veta alla detaljer och förstå hur saker fungerar först av alla.

Lär dig mer om våra lösningar

Utforska lösningar