Barium förvärvas av InRule

Några ord från Bariums CEO, Mattias Arnelund. 

Vi har väldigt spännande nyheter som vi vill dela med oss av.

Idag offentliggörs att InRule Technology® förvärvar Barium AB. InRule Technology, som är baserat i Chicago i USA, erbjuder lösningar som gör det möjligt för företag och organisationer att förstå och automatisera beslut med oöverträffad hastighet, flexibilitet, tillförlitlighet och transparens. 

Genom att InRule® Decision Platform nu förstärks med Bariums low code-baserade DPA-plattform, kan organisationer nyttja en enhetlig plattform som kombinerar kraften i AI, inklusive automatiserade beslut och förståelig maskininlärning (explainable machine learning), med digital processautomation. 

Den kombinerade lösningen möjliggör för kunder att leverera en mer dynamisk, pålitlig och smidig användarupplevelse som tillfredsställer kundernas förväntningar och förbättrar dagens affär, och erbjuder samtidigt den skalbarhet och flexibilitet som krävs för att möta morgondagens affärsutmaningar.

Som befintlig kund till Barium kan du förlita dig på att Barium Live kommer att erbjudas precis som tidigare. Vi har betydande, värdeskapande nyheter i produkten som vi ser fram emot att berätta mer om under nästa år. Bariums konsultverksamhet kvarstår naturligtvis också och kommer att fortsätta att stödja dig i dina pågående och framtida leveransprojekt. 

Avslutningsvis vill jag tacka dig för ditt fortsatta förtroende för Barium. Jag är inte bara övertygad om att det nya, kombinerade erbjudandet kommer att vara en möjlighet för dig som kund. Jag känner också starkt att företagskulturen i Barium och InRule Technology passar fantastiskt bra ihop. Vi ser mycket fram emot att dela framtiden med dig som kund, nu som del av InRule Technology.

 

Med vänliga hälsningar, 

Mattias Arnelund, VD, Barium AB

 

Följ länken till pressmeddelandet för ytterligare information.

 

inrule barium

 

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Utforska våra lösningar

Några av våra kunder