Förverkliga förändringar och minska personberoendet i era arbetssätt

Minska personberoenden och skapa tydlighet i vem som ska göra vad - och när - genom att digitalisera ineffektiva manuella processer. Med Barium Live säkerställer ni överlämningar, skapar transparens och ger dig full kontroll över arbetsflödet.
  • Home
  • |
  • För verksamheten
linear-grey

Automatisk tilldelning av rätt uppgift, till rätt person, i rätt tid

Arbetssätten är beskrivna på ett sätt, medarbetarna arbetar på ett annat och IT-systemet stödjer ett gammalt?

Barium Live kopplar ihop människor, robotar, arbetssätt och IT-system så att du och ditt team får kontroll och kan förverkliga förändringar på riktigt. 

Genom flytta in eller skapa dina arbetssätt i Barium Live kan du upptäcka flaskhalsar och förbättra ledtider, fullständig spårbarhet och minska personberoendet. 

Du kan se till att rätt uppgift går till rätt person och som slutförs i rätt tid - med hjälp av ett dynamiskt IT-stöd som gör det möjligt. 

monitor

Smartare IT-stöd med Barium Live

rocket-gradient wide

Frigör tid

Frigör tid och minskar frustrationen i organisationen genom att koordinera arbetsuppgifter mellan både människor och system.

stopwatch gradient copy

Ta kontroll

Plattformen gör det enkelt att mäta och följa upp arbetet och skapar förutsättningar för att effektivisera och optimera verksamheten.

productivity copy

Enkel utveckling

Med ett intuitivt gränssnitt kan verksamheten själva, eller i samarbete med IT, snabbt skapa och förändra IT-stöd som driver processerna - från start till slut.

4 anledningar till att använda Barium Live

Eliminera manuella processer

Barium Live utgör grunden i en bolagsövergripande automation av verksamhetsprocesser och en möjliggörare för större organisationer att snabbt kunna digitalisera och effektivisera komplexa och ineffektiva manuella processer - utan omfattande programmering eller större införandeprojekt.

Arbeta över avdelningsgränser

I större organisationer är kommunikation över avdelningsgränserna ofta en utmaning. Avdelningar delar inte samma kultur, KPIer eller avstämningsmöten. Genom at samla arbetsflödet i en och samma plattform skapas ett fundament för tvärfunktionellt arbete.

Öka leveransprecision

100% leveransprecision kan låta som en utopi - men faktum är att vi sett kunder gå från 60% leveransprecision till 99% på bara några få månader. Genom en ökad transparens och förbättrad kommunikation får verksamheten rätt förutsättningar för att optimera sina arbetssätt.

Reducera ledtider

Med en strömlinjeformad verksamhet där rätt person får rätt information vid rätt tidpunkt reduceras ledtider och tid som tidigare spenderats på att jaga information kan fokuseras på värdeskapande uppgifter istället. Ta kontroll över era arbetssätt och mitigera personberoende med Barium Live.
wave-grey-3

Vill du se exempel från just din bransch?

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Boka demo

Några av våra kunder