Möt verksamhetens behov av smarta IT-stöd - snabbt och resurseffektivt

Utveckling av smarta och robusta IT-stöd behöver inte längre ta flera månader eller år. Barium Live är plattformen där IT och verksamhet effektivt kan samverka och göra kloka val för att tillsammans skapa framdrift och driva innovation - utan att bidra till ökad Shadow IT.
linear-grey

Skapa en sammanhållen IT-miljö med innovation i fokus

Behoven är många - och viljorna ännu fler. Hur ska en modern IT-avdelning arbeta för att täcka upp det växande behovet från verksamheten utan att det skapas en spretig IT-miljö med en uppsjö av system?

Oftast så finns det en tydlig strategi för vilka system som ska köpas in och användas. Utmaningarna hopar sig dock snabbt i form av Shadow IT, när verksamheten anskaffar sig nya systemstöd utan att IT-avdelningens kännedom. 

Otaliga arbetstimmar går till att hantera eftersatta system, säkerhet och den tekniska skuld som ständigt ökar vilket är både resurs- och tidskrävande. 

Barium Live är plattformen där IT och verksamhet effektivt kan samverka och göra kloka val för att tillsammans skapa framdrift, driva innovation samt skapa en sammanhållen och agil IT-miljö där säkerheten inte negligeras.

Barium_dubbel_mockup

Med Barium Live arbetar du smartare - inte mer

team

Tär inte på redan utsatta resurser

Plattformens visuella utvecklingsverktyg skapar förutsättningar för att tillsammans med verksamheten snabbt iterera fram skräddarsydda lösningar som enkelt kan förändras över tid.

rocket-gradient wide

Ett digitalt ekosystem av tjänster

Frigör tid från hantering av eftersatta system och arbeta proaktivt och dynamiskt med att tillgodose verksamheten med IT-stöd som används - utan att addera teknisk skuld. Ett väldokumenterat API gör det enkelt och smidigt att integrera mot era befintliga system och webbtjänster.

shooting-stars

Med säkerhet som ledstjärna

Säkerhet är en ledstjärna i alla våra leveranser. Företaget har ISO-27001 certifiering och kundinformation och annan data hanteras på ett säkert och integritetsskyddande sätt via vår svenska hostingleverantör.

4 anledningar till att använda Barium Live

Eliminera teknisk skuld

Barium Live kompletterar, orkestrerar och integrerar med befintliga kärnsystem vilket gör att livslängden för redan gjorda IT-investeringar förlängs och utnyttjas till sin fulla potential istället för att separata system anskaffas vid sidan av.

Öka produktionstakten

Utveckling av smarta och robusta IT-stöd behöver inte längre ta flera månader eller år. Till skillnad från traditionella ERP-system möjliggör Barium Live, med hjälp av Low-Code snabba iterationer för att skapa fler lösningar på kortare tid.

Bemöt en föränderlig omvärld snabbare

Yttre omständigheter kan snabbt ställa vardagen på sin spets. Det kan stavas GDPR, WCAG eller något helt annat. Oavsett vad det är så krävs det att IT är rätt rustade för att snabbt anta utmaningen och presentera en lösning på probelmet.

Samarbeta med verksamheten

Systemstöden finns till för att stötta verksamheten i deras dagliga arbete. Och vem vet bättre än de själva vad som behövs? Arbeta tillsammans och ta fram lösningar på bara några veckor som kan förändras med enkelhet över tid.
wave-grey-3

Bariums leveransmodell

Som ny kund och användare av Barium Live så väntar en trygg onboarding tillsammans med våra Bariumexperter.

Se filmen som förklarar hur!

Vill du se exempel från just din bransch?

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Boka demo

Några av våra kunder