Konsulttjänster för att få er i mål

Vi hjälper er att digitalisera verksamhetsprocesser genom att skapa applikationer som stödjer det dagliga arbtet
Boka demo

Skapa applikationer med våra experter

Oavsett om du står i startgroparna inför att modellera processer, skapa ledningssystem eller börja skapa applikationer så finns vi nära till hands. Med hjälp av våra egna konsulter, projektledare och externa partners så hjälper vi dig hela vägen i mål kring att digitalisera era processer.

Med expertis inom områdena processutveckling, modellering, applikationsbyggande, affärsarkitektur samt informationshantering så hjälper vi er att skapa effektiva processer som levererar kraftfulla resultat. Med en agil projektmetodik så ser vi till att ni kan lansera ert nya IT-stöd på kort tid, ofta inom bara ett par veckor.
Läs mer

Utbildning

För er som vill modellera processer, skapa ledningssystem och konfigurera applikationer på egen hand så tillhandahåller vi flera utbildningspaket.

Kontakta oss

projektledning

Vi hjälper er hela vägen från utmaning till framtagen och implementerad applikation som hjälper er att nå den digitala kommunen.

Kontakta oss

konfiguration och integration

Många funktioner går att ställa in via drag-och-släpp, men för mer avancerad logik och integration kan det behövas utvecklingsarbete. Här hjälper våra duktiga konsulter er att nå hela vägen i mål.

Kontakta oss

Vårt arbetssätt för att digitalisera kommunen

Vi hjälper er hela vägen från identifiera process till utrullad och förfinad applikation som sparar tid och pengar varje dag.
step-1-cyan-1

identifiera första processen

Första steget i er digitala resa handlar om att hitta den första kandidaten av process att skapa en applikaton utav. En manuell stödproces? En komplex process med många intressenter?
step-2-cyan-1

modellera arbetsflöde

Vi genomför workshops där vi fångar och modellerar processen ihop med slutanvändare, chefer, verksamhetsutvecklare och it. Allt för att hålla högt tempo och nå tidig involvering av nyckelpersoner.
step-3-cyan-1

konfigurera applikaton

Den uppritade processen kläs med funktionalitet, logik och regler. Dessutom skapar vi formulär och diverse gränssnitt för användarna.
step-4-cyan-1

integrera med verksamhetssystem

Vid behov så integreras den nya applikationen med era verksamhetssystem, dokumenthanteringsystem, analysverktyg med mera.
step-5-cyan-1

lansera och rulla ut

Nu är applikationen färdig, och redo att lansera. I och med att plattformen är ISO 27001 certifierad (informationssäkerhet) så är det bara att rulla ut och se till att användarna kommer igång.
steg-6-cyan-1

mät och förbättra

I plattformen finns inbyggda nyckeltal och fina möjligheter till att skapa rapporter för att mäta framdrift i era ärendeflöden. Använd data för att utveckla verksamheten.

Vill du veta mer? Kontakta oss för demo eller mer info

Fyll i era detaljer så återkommer vi inom kort