Barium - Standard Prismodell

Barium Live bygger på en licensbaserad prismodell som utöver nyttjandet av tjänsten även inkluderar drift, support (helgfria vardagar 08:00-17:00) och underhåll samt fri uppgraderingar av tjänsten. Licensen betalas årsvis i förskott.

En användare kan utgöras av tre olika licenstyper enligt nedan:

eye-regular-1

Viewer (Titta)

En användartyp med personlig inloggning som kan ta del av framtagna processmodeller samt starta igång nya ärenden som en ”känd användare”.

mouse-pointer-solid-1

Modeller (rita)

En användartyp med personlig inloggning som utöver ovanstående också kan modellera och publicera processmodeller, det vill säga har tillgång till modelleringsverktyget.

user-solid-3

User (fullständig funktionalitet)

En användartyp med personlig inloggning som utöver ovanstående också kan skapa processapplikationer (designa formulär och driftsätta en processapplikation) samt handlägga inkomna ärenden som genereras av processapplikationen.

Alla priser är exklusive moms
  • - Support, uppgraderingar etc ingår i licenspris
  • - 24 månaders kontrakt
  • - Fakturering 12 månader i förskott
Köp nu
Kommunlicens
  • - Baseras på invånarantal
  • - Licenser för samtliga anställda med full funktionalitet
  • - Bygg och kör obegränsat antal applikationer
  • - Rita obegränsat med processer
Köp nu

Ramavtal, priser och upphandling

Upphandling 
Plattformen vi erbjuder är skalbar både när det gäller funktionalitet och pris. Det innebär att det ofta är möjligt att påbörja projekt och arbeta agilt inom ramen för en direktupphandling. Om arbetet faller väl ut och ni vill utöka ert engagemang eller arbeta med att digitalisera processer så går det enkelt att göra avrop eller förnyad konkurrensutsättning.
 
Samtliga kommuner landsting/regioner och statliga myndigheter som är anslutna till Kammarkollegiets ramavtal kan enkelt avropa Bariums licenser och tjänster via våra partners där vi är underleverantörer. Via våra partners kan vi erbjuda allt från enklare avrop av licenser och tillhörande tjänster till stora projekt. Avropsrutinen från avtalet kommer att ske genom förnyad konkurrensutsättning där samtliga sju ramavtalsleverantörer ges möjlighet att svara. Vi finns med som underleverantör på bl a avtalen för Informationsförsörjning, Systemutveckling och Grundläggande IT.
 
Priser
Plattformen som erbjuds levereras i form av en abonnemangstjänst vilket gör prissättningen flexibel och skalbar efter ert individuella behov. 
Med en agil projektmetodik så ser vi till att ni kan lansera ert nya IT-stöd på kort tid, ofta inom bara ett par veckor, så det blir aldrig några långa, kostsamma IT-projekt.
För att underlätta budgetplanering och erbjuda bästa styckpris så kan vi dock sätta fasta priser och erbjuda kommunlicens efter er storlek.
Fyll i era uppgifter i formuläret nedan så berättar vi mer.

Vill ni ha en offert eller prisförslag?

Fyll i era uppgifter så återkommer vi inom kort.