<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">

Sommarläsning, våra populäraste artiklar om digitalisering

Lästid: 3 minuter

Värmeböljan sköljer in över Sverige och stora delar utav Europa. För dig som fortfarande jobbar eller som vill lära dig något nytt i hängmattan bjuder vi här på fem av våra mest populära bloggartiklar från året.

Faktasida om RPA, BPM och Processautomatisering

Automatisering ligger högt upp på agendan hos många organisationer – i detta inlägg får ni lära er mer om de tekniska plattformar som ofta kommer till användning för att få saker att hända automatiskt

www.barium.se/blogg/rpa-bpm-och-process-automation

Faktasida om Low Code

Low Code är ett relativt nytt begrepp, även om drömmen att skapa applikationer utan kod har funnits länge. Med hjälp av en Low Code plattform kan verksamhetsutvecklare, projektledare, analytiker och utvecklare skapa IT-stöd utan kod eller programmeringskunskaper. Snacka om verksamhetsdriven digitalisering!

www.barium.se/blogg/low-code

3 steg till bättre IT-kravställning

Få saker är svårare att kravställa än IT. Vid sidan om legala krav blir det samtidigt otroligt viktigt att fånga kraven för systemets tilltänkta användningsområde. Tänk på att kraven finns till för att underlätta och öka chansen till en god upphandling.

www.barium.se/blogg/3-steg-till-battre-it-kravstallning

3 tips för att ta dig ifrån nuläge till önskat läge vid procesförbättring

I detta inlägg får ni tre konkreta tips kring processförbättring, och hur ni kan ta er ifrån nuläge till önskat läge. En riktig klassiker!

www.barium.se/blogg/3-tips-for-att-ta-dig-fran-nulage-till-onskat-lage-vid-processforbattring

6 kostsamma IT-projekt att ta lärdom av

Ett av våra mest lästa inlägg någonsin, och den bygger säkerligen på människors strävan efter att undvika smärta och misslyckanden. Det är allmänt känt att vi hellre lägger tid på att undvika smärta än att lägga tid på att skapa välstånd. Kan ni se den röda tråden genom dessa sex misslyckanden?

www.barium.se/blogg/6-kostsamma-it-projekt-att-ta-lardom-av

 

Har du hört talas om vårt event Digital Business Live? För femte året i rad samlar vi digitaliseringschefer, IT-chefer, verksamhetsutvecklare, projektledare, linjechefer och managementkonsulter till en inspirationsdag om processautomatisering, digitalisering av affärsprocesser, applikationsbyggande och digital transformering - helt kostnadsfritt.

Tidigare år har vi gästats av talare från IKEA, Gartner, Selecta och Västra Götalandsregionen, för att nämna några. Läs mer och anmäl er här:

 

ANMÄL DIG TILL  BUSINESS LIVE 2018