<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">
2016-08-11 | IT, HR, Offentlig sektor

VGR ger sitt bästa tips vid införande av processverktyg

Lästid: 1 minuter
  • Blogg
  • |
  • VGR ger sitt bästa tips vid införande av processverktyg

 

 

Att införa processverktyg kan bidra till kraftfulla besparingar genom att digitalisera och förenkla ärendeprocesser. I filmen berättar Sofie Ljung från Västra Götalandsregionen hur man har lyckats spara 6.5 miljoner kronor på ett år.

Se filmen (01.14) här eller klicka ovan.

Vilka är dina bästa tips vid införande av processverktyg?

Sofie delar med sig av ett antal tips i filmen. Bland annat att ta med användarna från början, och noga lyssna till de problem som finns och använda motståndet till att genomföra initiativet. Det är också viktigt att låta användarna vara med hela vägen, från start till mål.

Vilka är fördelarna med Barium?

Några av fördelarna som Sofie nämner i filmen är en flexibilitet i systemet, att det är möjligt att snabbt ändra information, processteg och roller. Det är också möjligt att snabbt koppla samman processer med varandra.

Hur mycket har ni sparat sedan införandet av Barium?

Enligt Konferens- och utbildningscentrum inne på VGR så uppger man att en besparing om 6.5 miljoner kronor har gjorts för 2015 med hjälp av Barium applikationen.

 

Boka en kostnadsfri konsultation med  en konsult från Barium nu!