<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">
2018-09-13 |

IKEA till Digital Business Live - Intervju med Robert Pernetun

Lästid: 3 minuter
  • Blogg
  • |
  • IKEA till Digital Business Live - Intervju med Robert Pernetun

Hösten och därmed årets upplaga av Digital Business Live närmar sig med stormsteg. Den 23 oktober är det dags för oss att bjuda in till en halvdag med inspiration, framtidsspaning och kundcase inom digitalisering och verksamhetsutveckling med stöd av IT. Vi tror att sann affärsnytta skapas genom ett samspel mellan IT och verksamhet, och därför vill vi skapa en mötesplats när dessa människor kan samlas och nätverka. En av årets talare är Robert Pernetun ifrån IKEA of Sweden. 

Roberts programpunkt har fått namnet From Need to Solution, och handlar om den samverkansmodell som tagits fram där IT involveras tidigt när initiativ startar ute i verksamheten. Modellen innefattar kontaktytor på flera olika nivåer, och uppmuntrar ett tätt samarbete mellan beställare och utförare.

Jag ser otroligt mycket fram till att höra mer om Roberts historia, och för att ge er en aptitretare tog jag mig friheten att ställa ett par snabba frågor via mail.

Fredrik:  Hej Robert, du ska tala på Business Live den 23 oktober - det ser vi fram emot!

Robert:  Tack det ska bli jättekul....

Första frågan,  vad kommer du prata om på scenen? 

Robert: Jag kommer att prata om vikten av att jobba nära och tillsammans med både verksamheten och IT, för att klara av att leverera bra lösningar i den takt som behövs och som hjälper oss att få glada och återkommande kunder. 

Oj det låter verkligen intressant, varför är den frågan viktig för oss som lyssnar?

Robert: Ofta så tenderer vi att leverera en ”teknisk” lösning som inte alltid är det som förväntas och kanske inte alltid har den kvalité och hastighet som behövs.

Vad händer ifall företag och organisationer inte adresserar frågan?

Robert: Då riskerar organisationen att få unhappy customer, med andra ord “tappade” kunder. 

Slutligen: Vad har du för förväntningar på Digital Business Live? Vad hoppas du får höra/lära mer om?

Robert: Oj det var en tuff fråga… Första gången jag besöker detta event, så jag hoppas på många intressanta möten. Att få nätverka och utbyta tanka och idéer ser jag verkligen fram emot så hoppas besökarna vill diskutera lite :)

 

Vill du träffa Robert och de andra talarna under Digital Business Live den 23 oktober? Anmäl dig här!

ANMÄL DIG TILL  BUSINESS LIVE 2018