<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">
2017-08-22 | Event

Fastighetsägarna till Business Live - läs intervjun med Katja Kalda

Lästid: 2 minuter
  • Blogg
  • |
  • Fastighetsägarna till Business Live - läs intervjun med Katja Kalda

Resan från papper till digitala lösningar är högaktuellt hos många företag och myndigheter - vad finns det för hinder på vägen, lärdomar, och blir man någonsin klar?

Katja Kalda kommer tillsammans med sin kollega Line Zandén berätta om Fastighetsägarnas arbete med att skapa en ny digital tjänst för sina medlemmar.

Fredrik:  Hej Katja, du ska tala på Business Live den 20 september - det ser vi fram emot! Vem är du och vad arbetar du med? 

Jag är marknadsansvarig för Fastighetsägarnas digitala tjänst Fastighetsägarna Dokument. Gift sedan snart 30 år, två utflugna söner och älskar att vara på vår gård på Österlen.

Vad kommer du prata om på scenen? 

Jag kommer berätta om den resa vi har gjort och fortfarande gör från pappersdokument till ett nytt modernt system för digitala dokument. 

Varför är den frågan/ämnet viktig för oss som lyssnar? 

Jag tycker frågan är viktig ur ett hållbarhetsperspektiv men även ur en marknadsmässig aspekt. Hur kan vi minska pappershanteringen och effektivisera tiden för såväl våra kunder som för våra anställda? Hur kan digitaliseringen hjälpa oss att underlätta en komplicerad process som kontraktsskrivning?  

Slutligen: Varför ska den som läser detta anmäla sig till årets upplaga av Business Live tycker du? 

Jag tror att många är i startgroparna på sin digitala resa och jag hoppas att vi kan bidra både med lite inspiration och tips på vägen.

 

Läs mer och anmäl dig här