Årets digitala verksamhetsutvecklare 2017

Lästid: 2 minuter
  • Blogg
  • |
  • Årets digitala verksamhetsutvecklare 2017

I början av förra veckan presenterade Barium fem nominerade till priset som årets digitala verksamhetsutvecklare. I år stod priset mellan Västra Götalandsregionen, ONE Nordic, Lomma kommun, Newsec samt Selecta. Vid årets uppplaga av Business Live på Epicenter kunde vi i förra veckan kora årets vinnare.

Det nyinrättade priset som årets digitala verksamhetsutvecklare är tänkt att tillägnas till de personer och organisationer som på ett förtjänstfullt sätt drivit på verksamhetsutveckling med stöd av IT i en hög takt. Något som premieras särskilt är mod samt förmågan att komma igång och genomföra projekt och förändringar. Allt för många organisationer fastnar idag i evighetslånga projekt som sällan kommer fram i mål.

 

Årets digitala verksamhetsutvecklare inom privat sektor

I slutet utav programmet på Business Live kunde Bariums COO Tobias Andersson presentera årets digitala verksamhetsutvecklare inom privat sektor – Anders Gustafsson på ONE Nordic.

Motivering:

Anders har bevisat att det är möjligt att på bred front digitalisera många olika processer, och skapa över 30 applikationer som involverar många människor med Barium Live som verktyg.”

Stort grattis Anders önskar vi på Barium!

 

Årets digitala verksamhetsutvecklare inom offentlig sektor

Strax därefter kunde vi samtidigt presentera årets digitala verksamhetsutvecklare inom offentlig sektor till Patrik Flensburg ifrån Lomma Kommun.

Motivering: 

“Patrik är en framåtlutad digitaliseringspionjär som brinner för att underlätta för den enskilda medborgaren och effektivisering.”

Stort grattis Patrik, och lycka till i ditt ständiga arbete för kommuninvånarnas bästa!

 

Vill du också bli en digital verksamhetsutvecklare? Lär dig mer om våra kunders erfarenheter genom att ladda ner presentationerna som hölls på Business Live den 20 september:

 

Ladda ner presentationer

 

Nyheten finns även presenterad i vårt nyhetsrum.