<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=463105&amp;fmt=gif">

INGEN KAN GÖRA ALLT - MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT

Covid-19 utmanar våra arbetssätt och rutiner - därför vill vi bidra med det vi kan bäst.

Barium bjuder in till dialog

Under parollen ”ingen kan göra allt - men alla kan göra något”, bjuder vi på Barium in offentliga organisationer och näringslivet i Sverige till en dialog.

Utmaningarna drabbar såväl privat som offentlig sektor, men tillsammans kan vi hitta lösningar och smartare arbetssätt som underlättar vardagen. Vi vill bidra med tid och resurser som krävs för att stötta de som drabbats i spåren av Covid-19 framfart.

NU MÅSTE ALLT GÅ SNABBARE
- UTAN MISSTAG

I tider som dessa måste händer och fötter arbeta effektivare och smartare - utan misstag. Med vår produkt, Barium Live, kan vi erbjuda ett digitalt stöd som säkerställer framdrift. Oavsett om ni behöver effektivisera vård och omsorg, HR-relaterade processer eller beställningar och förfrågningar är vi övertygade om att vi kan hjälpa er. Våra kunder finns i alla olika branscher och behöver hjälp med olika utmaningar, några exempel återfinns nedan.

Något som samtliga av dessa områden har gemensamt är vikten av att samla in information och sedan agera utifrån från korrekt data. Med hjälp av Barium Live kan ni skapa en "cockpit" som gör det enklare att fatta rätt beslut, vid rätt tidpunkt och för rätt personer.

medical mask
Arbetsmiljö och hälsorapportering
Onboarding av tillfällig personal
Onboarding av tillfällig personal
Från felanmälan till åtgärder av olika slag
Från felanmälan till åtgärder av olika slag
agreement
Kommunikation mellan olika instanser

Arbetsmiljö och hälsorapportering

Våra arbetssätt och vår arbetsmiljö har förändrats. Kontoret har förflyttats till hemmet och kommunikationen har blivit allt viktigare. Arbetsgivaren är skyldig att tillgodose en lämplig arbetsmiljö - även om arbetsplatsen har förflyttats. 

Tre saker som är viktigare än någonsin:

  • checkboxArbetsmiljö
  • checkboxHälsostatus
  • checkboxKommunikation
mock-macbook-halsokontroll

COVID-19 FÖRÄNDRAR VÅRA
ARBETSSÄTT OCH VÅR ARBETSMILJÖ

covid-19

 

SOM ARBETSGIVARE BEHÖVER DU TÄNKA OM

Utöver de arbetssätt som tillämpas inom organisationen är det många som flyttat kontoret till hemmet.

Då är det viktigt att arbetsgivaren ser över sina skyldigheter gentemot de anställda och skapar en trygg och fungerande situation - även om arbetet sker från annan ort. Här har vi samlat några av de punkterna som är mest centrala för arbetsgivare runt om i landet att ha i åtanke. 

Vi är övertygade om att vi tillsammans kan hitta ännu fler områden som kan effektivisera ert dagliga arbete. Till detta har vi upprättat en förslagslåda som är öppen för allmänheten.

Ingen kan göra allt - men alla kan göra något

 

Fyll i formuläret för att skicka ett intresseanmälan eller kontakta oss direkt på: hello@barium.se

 

Hur kan vi hjälpa er?

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort

Upplev digitaliserade arbetsflöden

Framtidssäkra verksamheten genom att bygga skräddarsydda applikationer som digitaliserar era verksamhetskritiska affärsprocesser
Utforska våra lösningar

Några av våra kunder